TimeSplitters sarjasta mahdollisesti jälleen relevantin tekevä TimeSplitters Rewind on nyt pc:n ohella määrä saada myös PlayStation 4:lle. Pelisivusto Eurogamerin saamien tietojen mukaan oikeudet pelisarjaan omistava Crytek ei näe ongelmana, että peliä faniprojektina työstävät kehittäjät ovat innostuneet myös Sonyn uutuuskonsolista.

PlayStation 4:llä Rewindin on määrä tukea jaetun ruudun moninpeliä, minkä ohella pc- ja Pleikkari-version pitäisi pystyä räiskimään ristiin keskenään. Kehittäjät myös pyrkivät saamaan pelin ulos samaan aikaan molemmille alustoille.

Xbox One -version saapuminen ei vuorostaan näytä ainakaan vielä järin todennäköiseltä. Tähän erityisesti on vaikuttanut se, ettei Microsoft katso hyvällä eri pelialustojen välillä tapahtuvaa moninpelaamista.

TimeSplitters Rewind julkistettiin kuluvan vuoden maaliskuussa. Kyseessä ei varsinaisesti ole täysin uusi TimeSplitters-kokemus, vaan sarjan vanhojen osien sisältöä nykypäivään päivittävä kokonaisuus.

Pelistä on tarkoitus saada ulos ensin tutuista kartoista, aseista ja pelimuodoista rakennettu moninpeli, minkä jälkeen luvassa pitäisi olla myös vanhoista peleistä tuttuja haasteita sekä niiden yksinpelikampanjat. Kaiken tämän pitäisi nykyisten suunnitelmien mukaan ilmaantua tarjolle vieläpä myös ilmaiseksi.

Rewindia työstetään Crytekin CryEngine 3 -pelimoottorin varaan.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa