PS4-yksinoikeudet Days Gone, Detroit ja Uncharted: The Lost Legacy näyttäytyivät uusilla videoilla / Uutiset / pelaaja.fi

PS4-yksinoikeudet Days Gone, Detroit ja Uncharted: The Lost Legacy näyttäytyivät uusilla videoilla

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Sonyn E3-lehdistötilaisuus ei tänä vuonna pursunut niinkään julkistuksia, mutta videoita tulevista PlayStation 4 -yksinoikeuksista oli silti kuitenkin tarjolla.

Tilaisuuden aikana Sony esitteli jälleen esimerkiksi usean minuutin edestä pelikuvaa yhdysvaltalaisen Bend Studion Days Gone -selviytymisseikkailusta. Oman pitkähkön videonsa sai myös Quantic Dreamin Detroit, jonka osalta parrasvaloihin nostettiin tällä kertaa pelin kovin kapinallishenkinen Markus-hahmo.

Pian saapuvasta Uncharted: The Lost Legacysta saatiin siitäkin taas vilaus. Pelin uusi traileri auttaa tutustumaan erityisesti sen pahishahmo Asaviin.

Peleistä Uncharted julkaistaan Euroopassa 23. elokuuta. Days Gonen ja Detroitin julkaisutilanne onkin sitten vielä mysteeri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ollaanko siellä vähän väsyneitä vai kiirettäkö pitää kun Detroitin video on nyt jo kahdessa uutisessa? No, eipä siinä, ymmärrettäväähän tuo nyt sinänsä on kun ns. tilanne päällä.

Detroit, Days Gone ja Lost Legacy kaikki pakko-ostoksia. Kyllähän Sonylla tuota pelattavaa löytyy jatkossakin ja nimenomaan sitä, jota ei muualla pääse pelailemaan. Parempi ollakin ettei vain lepäillä markkinajohtajana laakereilla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Uncharted: The Lost Legacy on day one ostos. Chloe on sarjan paras hahmo ja tässä pääosissa. Muuta ei tarvitakaan sitten.

Nostoja