PlayStation 4:n julkaisupelien joukkoon lukeutunut lapsiystävällinen toimintaseikkailupeli Knack saattaa olla saamassa jatkoa. Vihiä tästä on saatu taiwanilaisessa XPEC Entertainment -pelistudiossa työskentelevän animaattorin LinkedIn-profiilista, jossa henkilön on mainittu työskennelleen PlayStation 4:lle työn alla olevan ”Knack II” -pelin parissa yhdessä Final Fantasy XV:n kanssa.

Jo tovin aikaa on ollut julkisesti tiedossa, että XPEC on auttanut Square Enixia laittelemaan Final Fantasy XV:tä kasaan. Knack II:ta ei sen sijaan ole julkistettu missään vaiheessa virallisesti, eikä sellaisen tulemista ole missään vaiheessa nähty myöskään edes erityisen varmana asiana. Jo PlayStation 4:n julkaisun alla alkuperäinen Knack nähtiin nimittäin hyvin keskinkertaisena pelinä siitäkin huolimatta, että kehittäjälegenda Mark Cerny (Marble Madness, Crash Bandicoot, Jak & Daxter) veti sen kehitystä.

Kirjoitushetkellä Knack II -maininta on vedetty jo pois LinkedInista. Siitä on kuitenkin jäänyt ainakin toistaiseksi jälkiä esimerkiksi Googleen.

Pelaaja-lehden arvostelun alkuperäisestä Knackista voi lukea tästä.

Lähde: NeoGAF, Gematsu

Lisää luettavaa