PS4-yksinoikeus Knack saattaa hyvinkin saada vielä jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

PS4-yksinoikeus Knack saattaa hyvinkin saada vielä jatkoa

14.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

PlayStation 4:n julkaisupelien joukkoon lukeutunut lapsiystävällinen toimintaseikkailupeli Knack saattaa olla saamassa jatkoa. Vihiä tästä on saatu taiwanilaisessa XPEC Entertainment -pelistudiossa työskentelevän animaattorin LinkedIn-profiilista, jossa henkilön on mainittu työskennelleen PlayStation 4:lle työn alla olevan "Knack II" -pelin parissa yhdessä Final Fantasy XV:n kanssa.

Jo tovin aikaa on ollut julkisesti tiedossa, että XPEC on auttanut Square Enixia laittelemaan Final Fantasy XV:tä kasaan. Knack II:ta ei sen sijaan ole julkistettu missään vaiheessa virallisesti, eikä sellaisen tulemista ole missään vaiheessa nähty myöskään edes erityisen varmana asiana. Jo PlayStation 4:n julkaisun alla alkuperäinen Knack nähtiin nimittäin hyvin keskinkertaisena pelinä siitäkin huolimatta, että kehittäjälegenda Mark Cerny (Marble Madness, Crash Bandicoot, Jak & Daxter) veti sen kehitystä.

Kirjoitushetkellä Knack II -maininta on vedetty jo pois LinkedInista. Siitä on kuitenkin jäänyt ainakin toistaiseksi jälkiä esimerkiksi Googleen.

Pelaaja-lehden arvostelun alkuperäisestä Knackista voi lukea tästä.

Lähde: NeoGAF, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

Siitä vaan, jos nyt tällä kertaa tulisi vähän parempi peli.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Hienoa, tulisi vain niin saisi pelata pojan kanssa. Ykkönen oli mielestäni tosi hyvä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En ole Knackia pelannut, mutta eipä peli kovin kummoisia arvosteluja saanut joten jätin väliin. Jos jatko-osa on oikeasti parempi peli niin voisi kiinnostaakin. Mistä sen tietää vaikka se ekakin olisi ihan kelpo jos sen jostain halvalla kaapisi itselleen.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Ensimmäisellä pelikerralla viihdytti ja peli oli myös yllättävän haastava, mutta ei kuitenkaan maksamani neljänkympin arvoinen. Jos jatko-osa sitten tulee ja tekijät ymmärtävät edellisen pelin virheet, niin voi kai sen sitten alekorista noukkia.
En edes tiennyt pelin myyneen niin hyvin, että jatko-osaa harkittaisiin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Möihän se kohtuullisesti, koska ei ollut muita vaihtoehtoja.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Oli hyvä valinta ps4:n ekaksi peliksi.