PS4-yksinoikeus Let it Dieta on ladattu miljoona kertaa, viikonloppuna juhlitaan

Grasshopper Manufacturen uutta let it Die -ilmaispeliä on ladattu nyt reilut miljoona kertaa, mitä juhlistetaankin kepeästi pelissä viikonlopun aikana.

6.1.2017 22:00

Grasshopper Manufacturen ja GungHon ilmaispeli Let it Die on saavuttanut yli miljoonan latauksen rajapyykin. Tapahtumaa juhlistetaankin nyt viikonlopun aikana erikoistapahtumalla, jonka aikana pelistä on mahdollista napata 6-8. tammikuuta aina yhden ilmaisen Death Metalin ihan vain sisään kirjautumalla.

Tähän mennessä Let it Die on ehtinyt olla ensimmäisten saatavilla noin kuukauden. Parhaillaan vain PlayStation 4:llä saatavilla oleva peli julkaistiin Pohjois-Amerikassa ja osassa Eurooppaa yllättäen 3. joulukuuta, mitä nyt Suomeen se saatiin virallisesti vasta joulun alla. Japanilaiset joutuvat odottamaan peliä vielä helmikuun 2. päivään asti.

Grasshopperille tyypilliseen tapaan Let it Die on miellyttänyt monia erityisesti outoudellaan ja siitä rakentuvalla huumorillaan. Suomalasedustustakin pelissä on mukana, sillä Let it Diessa avainroolissa olevaa Uncle Death -hahmoa on ääninäytellyt Duudsonien Jukka Hildén.

Lisää luettavaa