PS4:n Detroit: Become Human valmistui ja saa pian demon – kohu myrkyllisistä työoloista velloo silti edelleen

Detroit: Become Humania voi kokeilla vielä demon muodossa ennen julkaisua. Samalla kulisseissa pelin kehittäjä on lähtenyt oikeuteen mediaa vastaan.

24.4.2018 08:52

Quantic Dreamin PlayStation -peli Detroid: Become Human on valmistunut noin neljä vuotta kestäneen kehityksen jälkeen. Peli on parhaillaan siis valmis monistettavaksi, mistä se jatkaa kauppojen hyllyille toukokuun 25. päivä.

Ennen julkaisua Detroitista saadaan vielä myös demo kokeiltavaksi PlayStation Storen kautta tiistaina 24. huhtikuuta. Demossa pelaamaan päästään pelin ensimmäistä osuutta, joka tunnetaan nimellä Hostage..

Oheisella videolla tutustua voi myös pelin ääniraidan tekoon.

Tammikuussa Quantic Dreamin ympärillä puhjennut kohumyrsky ei ole kuitenkaan vielä näin Detroitin julkaisun lähestyessä täysin laantunut. Quantic Dream on haastanut nyt nimittäin oikeuteen sanomalehti Le Monden ja uutissivusto Mediapartin näiden raportoiduttua tammikuussa yhdessä Canard PC-verkkosivuston kanssa studion myrkyllisistä työoloista. Sekä Quantic Dream että ranskalaismedian edustajat ovat vahvistaneet asian peliblogi Kotakulle.

Ranskalaisjulkaisujen raporttien on kerrottu perustuneen entisiltä Quantic Dreamin työntekijöiltä saatuihin haastatteluihin ja materiaaleihin. Quantic Dreamilla raporttien syytteet on kiistetty.

Tarkemmin Kotakun oikeushaastetta koskevaan raporttiin voi syventyä tästä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa