PS4:n Driveclub palasi suunnittelupöydälle / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n Driveclub palasi suunnittelupöydälle

11.03.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
11

PS4:n odotetun Driveclubin julkaisupäivää saadaan odottaa edelleen, vaikka uusia yksityiskohtia pelin tiimoilta voidaankin saada jo lähiaikoina, kehittäjä Sony Worldwide Studios kertoo.

Studion johdossa työskentelevä Scott Rohde toteaa IGN-sivuston haastattelussa kehittäjän palanneen takaisin suunnittelupöydälle alun perin viime vuoden puolella ilmestyväksi kaavaillun pelin kanssa. Rohden mukaan Driveclubin ilmestymistä viivästettiin PS4:n julkaisun alla, koska studiossa huomattiin pelin jäävän sille asetetuista odotuksista.

-Tajusimme, että tekisimme kaikille karhunpalveluksen, jos julkaisisimme pelin ennen sen valmistumista, Rohde kertoo.

-Uskon, että PlayStationilla olemme ehkä muita valmiimpia hyväksymään sellaisen kulun ja palaamaan piirustuslaudalle varmistamaan, että peli on erinomainen ennen kuin julkaisemme sen.

Rohde ei suostunut haastattelussa kommentoimaan Driveclubin julkaisuaikataulua tai vahvistamaan edes pelin ilmestymistä tämän vuoden puolella. Lisää yksityiskohtia pelistä lupaillaan kuitenkin kerrottavan lähiaikoina.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Make93 kuva
Make93

Saa ollakki sit hyvä kerta julkasuun ensin luvattu peli tuleekin yli puoli vuotta jäljessä.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Driveclub vaikutti alkuun umpitylsältä ja hengettömältä tuotokselta, joka kuitenkin sai loppusyksystä kiinnostuksen heräämään. Julkaisussa sen ei olisi tarvinnut olla laadultaan, kuin keskinkertainen ja varmasti olisi myynyt kohtuullisesti. Nyt taas kun peliä ei vieläkään näy, niin on vaikea sanoa mitä tältä enää odottaa ja totta kai panokset kovenevat, kun peli myöhästelee.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä Make93

Saa ollakki sit hyvä kerta julkasuun ensin luvattu peli tuleekin yli puoli vuotta jäljessä.

Olen tähän ratkaisuun varsin tyytyväinen, koska kuten Airus tossa totesikin, niin Driveclub näytti paskalta. Ehkä kehittäjätkin lopulta tajusi kritiikin myötä, ettei ne ei oo tehnyt mitään muuta, kuin lyöneet Need For Speedin ja Race Driver Gridin yhteisen äpärälapsen kansiin. Mielestäni tässä vaiheessa on hyvä päätös tehdä asiat alusta asti uudestaan, ja toivon mukaan paremmin tällä kertaa. Toivottavasti sieltä saataisiin edes puoliksi simulaattorimainen kaahailu. Näitä epärealistisa arcaderalleja on nähty jo kyllästymiseen asti ja lisää tulee muutenkin +1 peli per/vuosi, vaikkei tätä koskaan julkaistaisikaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tää on niin isku vyön alle tämän pelin kohdalla, TAAS! Toivottavasti pelistä tämän myötä tulee sitten myös paljon parempi kokemus ja seuraava uutinen koskien peliä ei ole "DriveClub on peruttu".

Käyttäjän Saatana kuva
Saatana

Mitenkäs nää pleikkarin autopelit tuppaa aina venähtämään. Muistaakseni Gran Turismoilla on jotain samanhenkistä historiaa...

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur
Lainaus käyttäjältä Saatana

Mitenkäs nää pleikkarin autopelit tuppaa aina venähtämään. Muistaakseni Gran Turismoilla on jotain samanhenkistä historiaa...

Ei pidä paikkaansa, sillä Gran Turismon tuotantoaika on pitkä vain sen vuoksi, että pääsuunnittelija kiertää ympäri maailmaa ajelemassa kilpaa ja keksimässä peliin tarpeellisia lisäominaisuuksia, kuten auton vahausta ja selkeiden alkuvalikoiden epäselkeyttämistä ja erilaisten fuusiojazz-biisien etsimistä peliin.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä Temposaur

Lainaus käyttäjältä SaatanaMitenkäs nää pleikkarin autopelit tuppaa aina venähtämään. Muistaakseni Gran Turismoilla on jotain samanhenkistä historiaa...Ei pidä paikkaansa, sillä Gran Turismon tuotantoaika on pitkä vain sen vuoksi, että pääsuunnittelija kiertää ympäri maailmaa ajelemassa kilpaa ja keksimässä peliin tarpeellisia lisäominaisuuksia, kuten auton vahausta ja selkeiden alkuvalikoiden epäselkeyttämistä ja erilaisten fuusiojazz-biisien etsimistä peliin.

:D Kieltämättä vähän sama mielikuva muodostunut minullekin kyseisestä herrasta. Mutta toivottavasti tästä nyt tosiaan sitten tehdään kerralla hyvä peli, että ei tule joko mitään puolivillaista raakiletta tai että tämä jää eräiden muiden pelien kanssa loputtomaan kehityslimboon josta julkaistaan sitten väkisin jokin alunperin roskakoriin päätynyt viritys, kun muutakaan ei siihen hätään enää löytynyt.

Käyttäjän henkutin kuva
henkutin

Kommenttini olikin turha sillä sekotin pelin toiseen....... Sori kaverit :(

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Parempi näin. Eipähän ole buginen kökkäre. Ei mikään kiire minun puolestani. Kohtaa tulee Infamous ja vaikka mitä muita upeen tuntuisia pelejä. Ja ilmaista kannattaa odottaa. ;)

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Ilmaista? Jos tuosta se PS+ versio tulee niin eikös sen pitänyt olla vain laajennetun demon kokoinen vai muistanko nyt ihan väärin?