PS4:n Final Fantasy VII julkaistaan moniosaisena sarjana / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n Final Fantasy VII julkaistaan moniosaisena sarjana

7.12.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
19

Julkaisija Square Enix on paljastanut yllättäviä uutisia Final Fantasy VII:n PlayStation 4 -uusintajulkaisusta.

Viikonloppuna PlayStation Experience -tapahtumassa pelikuvatrailerin muodossa esitellyn Final Fantasy VII:n kerrotaan ilmestyvän useammassa osassa PS4:lle. Square Enixin lehdistötiedotteen mukaan Final Fantasy VII Remake julkaistaan moniosaisena sarjana.

Tarkempia yksityiskohtia julkaisumallista tai -aikataulusta ei toistaiseksi mainittu, mutta tiedotteessa todetaan sarjan jokaisen osan tarjoavan oman yksilöllisen kokemuksensa. Tiedotteen perusteella Final Fantasy VII Remake on myös otettu käyttöön PS4-julkaisun virallisena nimenä.

Final Fantasy VII Remaken viikonloppuna esitelty pelikuvatraileri on katsottavissa alla:

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Tämä selittääkin jo hieman, miksi Final Fantasy VII:n uusioversiointia on koskaan edes vaivauduttu aloittamaan. Koko massiivisen pelin tekeminen uusiksi yhtenä pötkönä vähänkään suuremmassa mittakaavassa olisi ollut aivan naurettava projekti tänä päivänä.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Yksi osa tulee varmaankin olemaan pelkästään Knights Of The Round-summonin animaatio.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Ottaisin kerralla pelin kokonaan mieluummin, mutta osissakin kelpaa niin pääsee varmastikin selkeästi aiemmin pelaamaan.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Ajattelinkin trailereita katsoessa, että onpas Square Enix kerrankin aloittanut englanninkielisen dialogin äänityksen varhaisessa vaiheessa kehitystä. Tämä osissa julkaisu selittääkin sitten paljon.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Toivottavasti tämä tarkoittaa, että ensimmäinen osa on tyyliä ensimmäinen levy jne, eikä niin että osat ovat putkia vailla sen kummempaa tutkimismahdollisuutta. Maailmankartan pitää olla mukana tai muuten pääsee itku.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Samaa mieltä Almasyn kanssa. Jos on otettu vain "kohokohdat" sieltä täältä, niin ei kiitos. Onhan se kiva, että tulee jonkinlainen uusinta versio, mutta jos se onkin vain paranneltua demoa demon perään, niin tämä oli kyllä vuosisadan pettymys.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Miellyttävä traileri :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olen saanut sellaista palautetta, että tänne ei saisi kommentoida mikäli peli ei kiinnosta. Täten tyydynkin vain sanomaan että paljon ne tästäkin näitä versioita puskevat ulos ja silti tuntuu, että porukka haluaa yhä vain enemmän. Samaan aikaan toisaalta itketään kun tulee remastereita niin paljon.

No, ehkä sitä hyvää remasteria ei vielä ole tästä tullut. Ja toisaalta taas: aina voi tehdä paremman joten aina voisi tulla uutta remasterin remasteria kun tekniikka kehittyy.

Mitä pätkäjulkaisuun tulee: en kyllä itse arvosta ja odottelenkin yleensä ne kootut, kokonaiset teokset.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Square Enix käyttää final fantasy 13:sta tuttua julkaisumallia siis. En pidä tästä. Toisaalta tämä auttaa rahoittamaan pelin kehityksen ja näin kokonaista peliä ei tarvitse odottaa seuraavaa 6 vuotta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Buu buu buu. Eli odotteluksi menee kunnes koko pelin saa yhdellä levyllä. Ei näin, no onpahan ainakin reilusti aikaa palautella alkuperäinen mieleen jonka aloitin PS4:llä eilen.

Nostoja