PS4:n God of War kääntyy fyysiseksi korttipeliksi – tältä näyttää myös uusi Bloodborne-lautapeli / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n God of War kääntyy fyysiseksi korttipeliksi – tältä näyttää myös uusi Bloodborne-lautapeli

20.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Lautapelivalmistaja CMON on syventänyt yhteistyötään Sonyn kanssa. Aiemmin jo Bloodborneen pohjautuvan korttipelin työstäneet tekijät sovittavat korttimuotoon seuraavaksi PlayStation 4:n uusinta God of Waria, jonka pitäisi saavuttaa uusi muotonsa vielä heinä-syyskuun paikkeilla.

Korteilla pelattuna God of War tukee yhdestä neljään pelaajaa ja on suunniteltu yhteistyökokemukseksi. Tarkoituksena siinä olisi estää Ragnarökin tulo hallinnoimalla tuttuja hahmoja Kratoksesta Atreukseen, Mimiriin ja Freyaan tehtäviä suorittaen ja vihollisia kaataen. 

Kuten julkistusvideolla on nähtävissä, tuodaan tehtävät ja taisteluhaasteet esiin pelissä järjestelemällä tiettyjä kortteja mosaiikkimaiseksi kuviksi, jotka elävät sitä mukaan, miten pelaaminen sujuu. Tehtävillä on myös toisiinsa vaikuttavia seurauksia, minkä lisäksi niiden tekemisen suhteen tarjotaan välillä erilaisia valintavaihtoehtoja.

Parhaillaan CMON valmistautuu tuomaan maailmaan myös uutta Bloodborne-lautapeliä. Huhtikuun 23. päivä Kickstarteriin rantautuva peli käyttää hyödyksi yhä kortteja, mutta luottaa nyt myös hieman muihinkin rakennuspalasiin. Lähestyvän joukkorahoituskampanjan kunniaksi siitä onkin ryhdytty julkaisemaan kosolti erilaisia esittelyvideoita sekä virallinen traileri.

Lähde: CMON

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Korttipelit kiinnostavat aina! Etenkin keräilykorttipelit, mutta kyllä tämäkin täytyy panna korvan taakse.

(PS. Näitä Saarenojan uutisia ei edellekään oikolueta ennen julkaisua? Ihmeellisen hutiloa meininkiä kerrasta toiseen, tässäkin jo ekassa sanassa räikeä virhe, ja puolisen tusinaa muuta alle 10 virkkeen uutisessa. Pelaajan tasoiselta lehdeltä en ole tottunut odottamaan tällaista.)

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Heh juuri eilen ostin Bloodborne korttipelin ja sen lisärin. Ensimmäisen pelin perusteella vaikuttaa oikein hyvälle ja takuulla menee peluuseen uudemman kerran.

Nostoja