PS4:n grafiikkahirmu The Order 1886 varustettiin julkaisupäivällä / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n grafiikkahirmu The Order 1886 varustettiin julkaisupäivällä

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

PlayStation 4:n näyttävämpien pelien joukkoon lukeutuva The Order 1886 on saanut tarkan julkaisupäivän. Viktoriiniseen aikaan sijoittuva kolmannen persoonan jännitysräiskintä valmistautuu saapumaan 20. päivä helmikuuta.

Julkaisupäivän vahvistaa The Order 1886:n uusi traileri. E3-messujen yhteydessä julkistettu video näyttää hieman pelin eri tunnetasoja ja tarjoaa samalla myös pikaisen katsauksen siihen, millaisia vihollisia pelissä kohdataankaan.

Myös erikoisversio pelistä on saatu paljastettua. Mukanaan se tuo pelin ohella muun muassa ritarien riipuksen, pelin digitaalisen ääniraidan, tarroja, kulissien taakse kurkistavaa materiaalia ja ja kaksi bonusasetta ja pukinetta. Jälkimmäisiä etuja lupaillaan myös pelin ennakkotilaajille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihan kivasti toi Resident Evilin mieleen se demon alku, mutta itse gameplay ei vakuuta vieläkään ja siihen vielä se QTE päälle. Eikö ne QTE:t nyt voisi jo jättää pois, ainakin mahdollisuus pistää ne pois päältä pitää tulevissa peleissä olla.

Käyttäjän Core kuva
Core

En tiiä miksi Pelaaja viittaa jatkuvasti tähän "grafiikkahirmuna" tai vastaavana. Onhan tää näyttävä peli, mutta ei mitenkään sen erityisemmin erotu omaan silmään muista PS4:n visuaalisesti näyttävistä peleistä.

Käyttäjän Waris kuva
Waris
Lainaus käyttäjältä Core

En tiiä miksi Pelaaja viittaa jatkuvasti tähän "grafiikkahirmuna" tai vastaavana. Onhan tää näyttävä peli, mutta ei mitenkään sen erityisemmin erotu omaan silmään muista PS4:n visuaalisesti näyttävistä peleistä.

Mahdollisesti siitä, että oli ensimmäinen PS4 peli joka oli graafisesti selkeästi "nextgen", tai näin itse kuvittelisin.

Hieman kyllä kyseinen peli kiinnostaa aiheensa puolesta, mutta gameplay näyttänyt sitten jo vähän tylsemmältä. Toivoisin ainakin että pelaaminen olisi muutakin kuin gearsin kopioimista.

Käyttäjän HCjäbä kuva
HCjäbä

Peli toki on jollain asteella ihan hyvän näköinen, mutta koska peli pyörii vain 30fps ja devit valehtelevat päin ihmisten naamoja, että se on pelin parhaaksi, voi ostamisen unohtaa kokonaan. Turhaan tuette tälläisiä epärehellisiä "ammattilaisia".