PS4:n Gran Turismo Sport sai uuden syksyisen julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n Gran Turismo Sport sai uuden syksyisen julkaisupäivän

13.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Sony ja Polyphony Digital ovat uskaltaneet antaa uuden virallisen julkaisupäivän Gran Turismo Sportille. Yhdessä vaiheessa peräti jopa viime vuodelle kaavailtu peli on saapumassa nyt Eurooppaan 18. lokakuuta.

Julkaisupäivän vahvistumisen myötä Sony lupaa, että se on seuraavien kuukausien aikana aikeissa ryhtyä avoimemmaksi pelin ominaisuutarjonnan, kuten kampanjatilan ja erilaisten työkalujen suhteen. Aiemmin tänä vuonna pelistä on järjestetty kyllä myös beta-testejä, mutta ne ovat olleet luonteeltaan siitä suljetummasta päästä.

Alunperin julkistuksensa Gran Turismo Sport sai vuoden 2015 syksyllä. Peli on ensimmäinen uusi Gran Turismo -sarjan peli sitten vuonna 2013 PlayStation 3:lle julkaistun Gran Turismo 6:n.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Gran Turismo 5:n ja 6:n päivitysrytmin perusteella GT Sport julkaistaan joka tapauksessa keskeneräisenä. Kannattaa siis odottaa päivityksiä ja samalla hinnanalennuksia.

Käyttäjän rap kuva
rap

Vihdoinkin julkaistu päivämäärä. En malta odottaa tätä. Erityisesti kiinnostaa, millanen kampanjatila tässä on.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti tuo vuosi käytettiin nimenomaan sen yksinpelisisällön tekemiseen kun tämä kerran nyt sitten kai on se "GT7" eikä pelkkä e-sports spin-off niinkuin alunperin piti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Forza (Horizon) miekkosia itse olen mutta entistä vähemmän kiinnostaa tämä välimallimainen GT. Olisi nyt ollut edes numerollinen pelisarjan osa.

Toisaalta Far Cry osoittaa, että ne numeroimattomat on juuri niitä vähemmän kiinnostavia tapauksia. Primal ja Blood Dragon täyttä timantti. Joten eipä se numero vielä kesää tee.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Odotan kiinnostuneena, mutta aiempien pelien pohjalta en kuitenkaan uskalla odottaa paljoa. Jos tästä tulee hyvä peli, niin sitten varmasti tulee ostettua aikanaan. Luultavasti sopivasta alennuksesta.