PS4:n oma zombiseikkailu Days Gone jää ensi vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n oma zombiseikkailu Days Gone jää ensi vuoteen

10.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Sony Bendin kehittämä PlayStation 4 -peli Days Gone saa julkaisunsa sittenkin vasta ensi vuonna.

Uusi julkaisuikkuna tuli ilmi, kun Sony vaihtoi vaihvihkaa pelin kotisivuilla sen arvioiduksi julkaisuajankohdaksi vuoden 2019. Sony vahvisti myöhemmin vielä erikseen USGamer-sivustolle, ettei ajankohdan muutos ollut virhe, vaan peliä ei todellakaan päästä pelaamaan vielä tämän vuoden aikana.

Tähän mennessä Days Gonen olemassaolosta on tiedetty parisen vuotta. Peli julkistettiin ensin vuoden 2016 E3-messuilla, minkä jälkeen siitä julkaistiin vielä vuotta myöhemminkin pelikuvaa. Mitään tarkkaa julkaisupäivää se ei ole missään vaiheessa ehtinyt saada.

Viimeksi Sony Bendilta saatiin kokonaan uudet pelit vuosina 2011 ja 2012, kun se teki Vitalle Uncharted: Golden Abyssin ja Fight for Fortunen. Sitä ennen se oli vastuussa varsinkin Syphon Filter -sarjasta.

Lähde: USGamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Harmi.Sonylla joku ihme tarve esitellä pelejään hiukan aikasessa vaiheessa. Sitten ootellan tyyliin 4v,että peli tulee ulos.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti siirtyisi PS5-julkaisupeliksi. Tai ainakin parempi versio PS5 julkaisuun.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Näin arvelin käyvän, mutta jälleen yksi peli jota olen odottanut lykkääntyi.

Käyttäjän Bronttosaur kuva
Bronttosaur

Haiskahtaa vähän nyt ps5.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen
Lainaus snaketus

Toivottavasti siirtyisi PS5-julkaisupeliksi. Tai ainakin parempi versio PS5 julkaisuun.

Voit olla varma, että useampi PS4 peli saa parannellun version PS5:lle. Tiedä sitten julkaisevatko pelejä sekä neloselle, että vitoselle aluksi. Olettaen että 2019 olisi vuosi julkaista uusi konsoli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pyh. Se millekään PS5:lle ole tulossa. No joku myöhemmin tuotava versio voi tulla mutta kyllä se päävehje on PS4 yksinänsä tämän pelin kanssa. Toki en mikään ennustaja ole mutta näin uskaltaisin silti väittää. Nähdään sitten aikanaan.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Edelleenkin turha sitä PS5:sta on vielä ensi vuodeksi odotella :D Loppuvuosi 2020 on edelleen varmasti todennäköisin vaihtoehto

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Harmi. Tätä olen odottanut kyllä.

Käyttäjän renebauman kuva
renebauman

Harmi juttu, vuoden ehkä odotetuin peli itselleni..ja mitä tohon PS5, niin aikaisintaan se tulee kauppoihin 2020 syksyllä..PS4 myy vielä niin hyvin, ettei ole vielä mitään järkeä hosua uuden sukupolven kanssa..

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus Pohjalaanen

Voit olla varma, että useampi PS4 peli saa parannellun version PS5:lle. Tiedä sitten julkaisevatko pelejä sekä neloselle, että vitoselle aluksi. Olettaen että 2019 olisi vuosi julkaista uusi konsoli.

Itse veikkaisin juurikin tätä, eli pelistä tulee sekä PS4 ja PS(mikälie) versiot. Seuraava konsoli olisi siis arkkitehtuuriltaan samanlainen kuin edellinen, mutta vain tehokkaampi ja samalla kenties myös taaksepäinyhteensopiva. Ei tarvitsisi tehdä kuin yksi versio pelistä, joka toimii molemmilla konsoleilla. Tietysti toki paremmin tehokkaammalla konsolilla. Edellinen polvi sitten hiipuisi pikkuhiljaa pois.

Itsekin olin tästä kiinnostunut, vaikka joidenkin mielestä zombie-pelit ovatkin jo niin nähty. Lieneekö kehityksessä sitten jotain ongelmia.

Nostoja