PS4:n rajoitettu Metal Gear Solid V -painos videoesittelyssä / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n rajoitettu Metal Gear Solid V -painos videoesittelyssä

6.07.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
PS4:n rajoitettu Metal Gear Solid V -painos videoesittelyssä

Metal Gear Solid V: The Phantom Painin keräilyversioista kiinnostuneille on tarjolla kaksin kappailein kiinnostavia videoita julkaisija Konamin käsistä.

Konami on julkaissut esittelyvideot Metal Gear Solid V -teemalla varustetusta rajoitetusta PS4-painoksesta. Video esittelee Metal Gear Solid V:een liittyvillä yksityiskohdilla koristeltua puna-mustaa konsolia sekä metallinharmaata Dualshock 4 -ohjainta. Konsolipaketin ostajat saavat lisäksi lisämateriaalia sisältävän Metal Gear Solid V:n Day 1 Edition -painoksen.

Konsolipaketin ohella Konami esittelee myös Metal Gear Solid V:n Special Edition -keräilyversiota. Keräilyversio sisältää pelin ohella kartan, kuvituskirjasen, lisämateriaalilevyn sekä näyttävän teräspakkauksen.

Metal Gear Solid V julkaistaan  pc:lle, PS3:lle, PS4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle syyskuussa.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yrmiö kuva
Yrmiö

Kyllä kelpaisi.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Varauksessa pelin erikoisversion kanssa :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hienoa kun on kirjoitusvirhekin saatu konsolin kylkeen. Molybdeum = Molybdenum. Ihan sen kautta huomasin kun rupesi kiinnostamaan että mikä tuo aine on ja googlailin. Eipä tuota muuten olisi edes huomannut. Pieni juttu siis mutta outoa että tuollainen jäänyt kuitenkin tuonne.

Konsoli muuten ihan hieno mutta tuossakin kiiltävä pinta. Olisivat voineet jo tähän pistää sen mattapinnoituksen. Ohjain on se enemmän kiinnostava näistä mutta eipä noita kauheasti tule katseltua pelaamisen lomassa. Peli riittää vallan mainiosti ja ihan vaikka jo perusversio. Olen huomannut että jää nuo lisäkamat itselläni aika usein vain koteloon eikä niitä mitenkään "hyödynnä".

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Varauksessa se versio missä tulee se käsi patsas mukana.:)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ton julkaisun aikaan tulee viikon sisällä myös Until Dawn ja Mad Max. Noista kolmesta ostan kaksi heti julkaisussaan. Näin yhden täytyy jäädä pois. Se saattaa olla juuri MGS5, koska kaksi muuta peliä eivät oo ns. tuttuja tekeleitä.

Nostoja