PS4:n seuraava ohjelmistopäivitys tuo joukon odotettuja ominaisuuksia

Sony on paljastanut PS4:n seuraavan ohjelmistopäivityksen sisältöä. Mukana on joukko toivottuja uudistuksia.

12.3.2015 07:00

PS4:n seuraava ohjelmistopäivitys tuo mukanaan joukon toivottuja ominaisuuksia, Sony on paljastanut.

PlayStation Blogissa julkaistun tiedotteen mukaan Yukimura-nimellä tunnetun 2.50 -ohjelmistopäivityksen keskeisin uudistus on Suspend/Resume-toiminto. Jo pari vuotta sitten puheissa ollut toiminto tarjoaa mahdollisuuden laittaa konsoli lepotilaan kesken pelaamisen ja jatkaa seuraavan käynnistyksen yhteydessä pelaamista suoraan samasta kohdasta. Blogipäivityksen mukaan pelien ja tallennusten latailua vähentävän toiminnon pitäisi toimia lähes kaikkien PS4-pelien kanssa.

Yukimuran muihin uudistuksiin lukeutuvat mm. mahdollisuus etsiä muita PlayStation Network -käyttäjiä Facebook-kavereistaan, kunhan Facebook- ja PSN-tilit on linkitetty keskenään. Myös konsolin käytettävyyttä parannetaan uusilla helppokäyttötoiminnoilla. Päivityksen jälkeen PS4-käyttäjät voivat hyödyntää teksti puheeksi -toimintoa, korkeampaa kontrastia sekä sekä näkyvämpiä fontteja.

Myös PS4-pelien etäpelaaminen ja jakaminen päivittyy Yukimuran myötä. Sekä Remote Play että Share Play -toiminnot toimivat verkon salliessa 60 kuvaruutua/sekunti päivitysnopeudella. Tarjolla on kuitenkin edelleen kaistan säästämiseksi mahdollisuus valita 30 kuvaruudun päivitystahti.

Lisätietoja lähiaikoina ilmestyvästä päivityksestä voi lukea PlayStation Blogista.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa