PS4:n supersankarit palaavat sekä digitaalisena että fyysisenä / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n supersankarit palaavat sekä digitaalisena että fyysisenä

29.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

InFamous: Second Sonin itsenäinen laajennusosa inFamous: First Light tuodaan Eurooppaan myyntiin kahdessa muodossa. Luonnollisesti yksi mahdollisuus hankkia First Light on tietenkin ladata se PlayStation Storesta, mutta sen ohella laajennus saa myös levyllisen version.

Levyllinen versio First Lightista ei ole saapumassa kauppoihin kuitenkaan aivan heti. Siinä missä latausversio on tarkoitus julkaista elokuun 27. päivä, julkaistaan levyversio syyskuun 10. päivä.

PlayStation 4:llä pelattava inFamous: First Light toimii eräänlaisena taustoittajana inFamous: Second Sonin tarinalla. Laajennuksessa ohjaksiin saadaan Second Sonista tuttu Fetch-hahmo, joka Seattlen ohella pääsee tutkimaan esimerkiksi pahamaineista Curdun Cayn vankilaa.

First Lightin pelaaminen ei tule vaatimaan Second Sonia toimiakseen. Jos Second Son löytyy kuitenkin omistuksesta, pitäisi First Lightin tarjota hieman ylimääräistä sisältöä koettavaksi.

Lähde: PlayStation Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

JOs kerran levylle tulee, niin taitaapi olla ihan mukavan kokoinen lisäri. :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Fyysinen kopio varmisti tämän ostamisen, kiitoksia paljon! Jos pidän niin ostan sitten sen itse pääpelinkin varmaan.

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

No ei ainakaan digitaalisena. Maksaa jopa prismassa vähemmän. Menny sonyllä jotenki idea digitaalisien pelien myymisestä kun pelin saa mistä tahansa kaupasta edullisemmin fyysisenä jonka sit voi vielä myydä eteenpäin jos ei halua kerätä niitä. Hintojen pitäisi olla päinvastoin, varsinkin kun kaikki sitä ekoloogisuutta hehkuttaa.