PS4:n uusi Uncharted-seikkailu päivättiin – tässä lisää videokuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

PS4:n uusi Uncharted-seikkailu päivättiin – tässä lisää videokuvaa

11.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Naughty Dog ja Sony ovat vahvistaneet julkaisupäivän Uncharted: The Lost Legacylle. Uncharted 4:n lisäsisällöksi alunperin kaavailtu mutta lopulta omaksi itsenäiseksi tuotteekseen kasvanut peli saapuu PlayStation 4:lle Euroopassa 23. elokuuta.

Hintaa sille kertyy 40 euroa. Pelin tietyiltä jälleenmyyjiltä ennakkotilaavat ovat saamassa Sonyn mukaan kaupan päälle myös digitaalisen version Jak & Daxter: The Precursor Legacyn kevyestä PS4-käännöksestä.

Uncharted 4:n Explorer's Packin, Triple Packin ja Digital Deluxe Editionin ostaneet saavat The Lost Legacyn ilman lisäveloitusta.

Uusi video The Lost Legacysta on saatu samalla julki. Lyhykäisellä pätkällä ei tällä kertaa nähdä minkäänlaista toimintaa, mutta se auttaa syventymään hieman tulevaan aarrejahtiin sekä The Lost Legacyn päähenkilöinä toimivien Chloen ja Nadinen kemiaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

"PlayStation 4:lle Euroopassa 23. maaliskuuta." Varmaan piti olla elokuussa... :)

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Aika suolainen on toi 40€. No jos saisi fyysisen version niin ehkä sitten. Muuten saa odottaa jotain alennus kampanjaa.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus käyttäjältä Bleach90

Aika suolainen on toi 40€. No jos saisi fyysisen version niin ehkä sitten. Muuten saa odottaa jotain alennus kampanjaa.

itse olen kova Uncharted fani, eli toi 40e ei ole mahdoton hinta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

40 euroa on kyllä aika suolainen hinta periaatteessa vain lisäristä, mutta on sitä enemmänkin maksettu lyhyemmistäkin kokemuksista joten, day one, kunhan sen saa fyysisesti.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Day one kyllä, PS kaupasta meni ennakkotilaukseen. Samalla saa sitten ton jak & dexterin niin ei yhtään paha hinta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Varmasti laadukasta viihdettä sen 10 tunnin edestä mutta varmemmin tuo lähtisi heti ostoon jos hinta olisi 30 euroa. Erityisesti jos peliä saa vain diginä, niin en ala maksamaan 40 euroa. vaan silloin taidan odotella puoleen hintaan laskemista. Fyysisenä jos saa ja ei ole muuta mielenkiintoista pelattavaa niin voin harkita tuolla 40 eurollakin.

Jak & Daxterit ei hirveästi kiinnosta. En tiedä miksi ne ei ole kiinnostaneet samalla tapaa kuin Ratchet & Clank remake tai vaikkapa Sly ihan muutoinkin. Yhtäkään noista kolmesta PS2-ajan tasohyppelysarjoista en sinä aikakautena pelannut.

Käyttäjän Oskari99 kuva
Oskari99

Siis tätähän ei tarvitse ostaa jos hommasi sen uc4 triple packin joka oli kympin normipeliä kalliimpi. Elikkä kolmen kympin säästö.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Eiköhän näitten trailereitten (kin) perusteella sieltä tule just sitä taattua tuhman piskin laatupeliä eli säkkiin menee ainakin jossain vaiheessa.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

40 € kymmenen tunnin pelistä on ihan ok hinta kun ottaa huomioon millaista laatua Naughty Dog tarjoaa.

Nostoja