PSN-iskun ja pommiuhkauksen tehnyt ryhmä iski nyt Destinyyn ja Call of Duty: Ghostsiin / Uutiset / pelaaja.fi

PSN-iskun ja pommiuhkauksen tehnyt ryhmä iski nyt Destinyyn ja Call of Duty: Ghostsiin

22.09.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7

Destiny ja Call of Duty: Ghosts -räiskintäpelit joutuivat viikonlopun aikana palvelunestohyökkäyksen kohteeksi.

Kunnian DDoS-iskuista otti Lizard Squad -ryhmittymä, joka on aikaisemminkin iskenyt pelialan kohteisiin. Ryhmittymä sai viime kuussa huomiota iskettyään Battle.netin, League of Legendsin, Path of Exilen sekä PlayStation Networkin palvelimiin. Sama porukka julkaisi tuolloin Twitterissä myös tekaistun pommiuhan Sony Online Entertainmentin toimitusjohtaja John Smedleytä kuljettaneelle lennolle, joka jouduttiin uhkauksen vuoksi ohjaamaan San Diegon sijaan Phoenixiin. Elokuisen tapauksen kerrottiin saaneen FBI:n kiinnostumaan Lizard Squadin puuhista, ja ryhmän uumoiltiin lopettaneen toimintansa jo kuun vaihteessa.

Nyt Lizard Squad on kertonut Twitterissä saaneensa ajettua alas osia Destinyn ja Call of Duty: Ghostsin palvelimista. Iskujen aikaan pelaajat eivät pystyneet kirjautumaan ainakaan Destinyn verkkopalveluihin, mutta tiettävästi pidemmältä katkokselta vältyttiin tällä kertaa. Molempien pelien julkaisijana toimiva Activision ei ole ottanut julkisuudessa kantaa iskuihin.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Siinä on tulevaisuutemme tolhot.

Käyttäjän jukkisfutis@gmail.com kuva
jukkisfutis@gma...

Mikseivät iske vaikka ei niin pelattuuhin peleihin kuten minecraftiin tai ac

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Eilen illalla oli niin lyhyt katkos, että eivät saa sillä mainetta. Ihmettelin kylläkin kun ei päässyt kirjautumaan.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Todella hyödyllistä toimintaa... idiootit. Luulevat saavansa tuolla jotain aikaan. Nämä kaverit ei tarvisi yhtään enempää mainontaa.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Haluaisin niin tietää noiden pösilöiden psykologisen taustan tai ainakin motiivin noihin tekoihin. Onko heidän oikea elämänsä niin perseestä, että on pakko yrittää pönkittää omaa itsetuntoaan jollain noin säälittävällä?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Haluaisin niin tietää noiden pösilöiden psykologisen taustan tai ainakin motiivin noihin tekoihin. Onko heidän oikea elämänsä niin perseestä, että on pakko yrittää pönkittää omaa itsetuntoaan jollain noin säälittävällä?

Niimpä. Sitä paitsi monethan uskoo, että Lizardit vain varastaa "kunnian" muilta hakkeri ryhmiltä, eikä siis itse ole tehneet mitään. Näin ainakin silloin psn katkon aikaan.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Pojille tulee hommasta kunnon kakku, mikäli ikinä jäävät toimistaan kiinni. Yleiset pankkitili- ja tietomurrot mä vielä jotenkin ymmärrän, niillä kun on jopa arvoa, mutta mikä järki tässä touhussa muka oli? Paitsi se ah-niin-upea maine siitä, että on jumittanut tuhansien ihmisten pelin ja saanut heidän vitutuskäyränsä taivaisiin?