PSN-käyttökatkosta hyvitellään tänä viikonloppuna / Uutiset / pelaaja.fi

PSN-käyttökatkosta hyvitellään tänä viikonloppuna

21.01.2015 // Kirjoittanut: Ida Suominen
20

Joulunajan PlayStation Network -käyttökatkosta hyvitellään tänä viikonloppuna. Sony on julkaissut blogissaan aikataulun, jonka mukaan hyvitysalennus alkaa perjantaina 23. päivä ja päättyy maanantaina 26. päivä. Alennus on voimassa aamuyhdeksästä aamuyhdeksään.

Kymmenen prosentin alennus napsahtaa kertaluontoisena koko ostoskorin sisällölle. Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan ole alennuskelpoisia. Kaikilla laitteilla ei hyvitystä voi käyttää, vaan alennus on voimassa vain, jos ostokset tekee PlayStation Store -palvelussa PS3- tai PS4 -konsoleilla tai verkossa. Näin ollen esimerkiksi käsikonsolilla shoppailu ei onnistu.

Ne, jotka olivat PlayStation Plus -jäseniä joulupyhien aikaan, saavat viisi lisäpäivää jäsenyyttä, vaikka tilaus olisikin sittemmin umpeutunut. Sony ilmoitti lähestyvänsä asianosaisia sähköpostitse lähipäivinä.

Lähteet: PlayStation Blog, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Timo-T- kuva
Timo-T-

Grim Fandango ilmestyy 27. päivä, ei ihan ehdi käyttään tuota alennusta siihen. :(

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

"Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan ole alennuskelpoisia."

Pitihän tää arvata!! Antaa ja ottaa. Jee jee.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

"Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan ole alennuskelpoisia."

Pitihän tää arvata!! Antaa ja ottaa. Jee jee.

Tuo meni ihan naurettavaksi kyllä. Ei voi käyttää ps+ palvelun ostoon eikä music unlimited palveluun eikä leffojen vuokraukseen. Alunperin sanottiin, että tuon voi käyttää sentään pelien ennakkovaraukseen, mutta eilen sony kaikessa hiljaisuudessa laittoi senkin tuonne "EI" listalle. Lisäksi ainakin vielä eilen tuo koski vain eurooppaa ja jenkit saivat edelleen käyttää tuota ennakkovarauksiin.

Hienoa sony. Ensin isolla otsikolla mainostetaan tätä alennusta ja sitten se on voimassa kolme helvetin päivää juuri sopivasti alennusten jälkeen ja lisäksi sitä ei voi käyttää oikein mihinkään.

[spoiler]IMAGE(http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/11/clapping_joker_batman_dark_knight.gif)[/spoiler]

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush
Lainaus

Some exclusions do apply, including subscriptions for PS Plus

Voi helvetin helvetti. Meinasin käyttää 12kk tilaukseen. No toisaalta ei ihme että näin tekivät. Heti kun kävi ilmi ettei ale käy kaikkiin tuotteisiin, niin osasin tätä liikettä odottaa. Tod. näk. jää ale käyttämättä, kun ei viitsi ihan ostamisen ilosta mitään hankkia.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Estot johtuu varmaan huijausyritysten estoon. Koodi kun on julkinen, mutta olihan tämä ikävä yllätys.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Sain kolme kuukautta PSN:n plusaikaa ja täytyy myöntää, että mitään en ole tuosta hyötynyt. Yhtään ilmaista peliä en ole ladannut, minkäänlaista alennusta en ole käyttänyt... En tiedä, miksi maksaisin kyseisestä palvelusta senttiäkään. Tosin tilanne voisi olla hieman erilainen, jos ja kun hankin PS4:sen. Mutta niin kauan kuin Kingdom Heartsia voi pelata kolmosella, ei päivittämiseen oikein ole tarvetta. ;)

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus

【カート割引クーポンが利用可能なコンテンツにつきまして】
ゲームタイトル、追加コンテンツ、ビデオおよびテレビ番組(まとめパックを含みます)のご購入にご利用いただけます。
※ショッピングカートを経由しない、ゲーム内ストア、予約受付中のタイトルやCERO Zタイトル、"PlayStation Mobile"、
ビデオおよびテレビ番組のレンタルコンテンツ、"PlayStation Plus"および「Music Unlimited("ミュージックアンリミテッド")」などは対象外となります。

Tuli tuossa japsitilille kuponkia mailiin, tosiaan samat estot sielläkin.

Ei siinä, pidin kuukauden päivät plussan seisonnassa eurotilillä, niin kyllähän sieltä mailiin putkahti tarjous että nyt saisi 3kk ekstraa tilatessa vuoden, joten vaikka suunnittelin plussan ostoa kupongilla niin ei ole niin välttämätöntä. Saa nähdä tuleeko käytettyä koska normihinnoista tuolta 10% on aika vähän, ehkä jotain lisäsisältöä voi ostella.

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Ymmärrän lisäpäivien antamiset, mutta mistä ihmeestä ihmisten pitäisi sen lisäksi saada hyvitystä? Hyvin harvalle (jos kenellekkään) tuonne verkkopalveluun pääsemättömyys tarkoittaa taloudellisia menetyksiä mitkä tällaisiin hyvityksiin oikeuttaisivat ja Sonykaan ei edes ollut syypää tapahtuneeseen. Noh, onhan se PR kyllä mikä bisnestä pyörittää.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Porukalla on ilmeisesti lukutaidossa pientä vikaa:

Lainaus

The discount can be used towards great content available on PS Store including blockbuster new releases, award winning indie games, game add-ons and season passes, and an enormous selection of TV and Movies.

Ja tämä on siis Playstation Blogin alkuperäinen ilmoitus tammikuun alusta. Missä kohtaa tuossa luvataan alennusta PS Plussasta tai yleensäkään näistä kuukausimaksullisista palveluista tyyliin Music Unlimited? Ennakkotilauksistakaan ei nähdäkseni ole kappaleessa mitään puhetta. Myös tarjouksen rajallinen voimassaolo ilmoitettin harvinaisen selvästi. Blogin voi itse kukin käydä lukemassa TÄÄLTÄ.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

¨Niin ja nykyään tuota koodia ei voi käyttää edes leffojen vuokraukseen kuten tuo sun linkittämä blogi postaus vielä mainostaa. Lisäksi se ennakkovaraus luki vielä eilen blogissa ennen kuin se muutettiin ja samalla myös sonyn twitter tililtä poistettiin viesti jossa sanottiin, että sitä voi käyttää ennakkovarauksiin.

Ja tuosta "In addition, sometime this month we will announce that for a limited time, we will be offering a 10 percent discount code good for a one-time discount off a total cart purchase in the PlayStation Store as a thank you to ALL PSN members." ei varmasti tule kenellekkään mieleen joku kämäinen kolmen päivän rajoitus. Viikko tai kaksi kylläkin, mutta ei yksi vloppu.

Tuo on lähinnä f you sonylta eikä thank you kun ottaa huomioon nuo salaa muokatut ehdotkin.

Nostoja