PSP ei riskeeraa poikkeammalla hinnoittelussa / Uutiset / pelaaja.fi

PSP ei riskeeraa poikkeammalla hinnoittelussa

29.08.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
15

Sony PSP joutuu seuraamaan sivusta, kun Nintendo DS parantaa asemaansa kaikilla markkina-alueilla jatkuvasti. Monet analyytikot ovatkin spekuloineet PSP:n hinnan tippuvan roimasti syksyn aikana. Sony Computer Entertainment Europen johtaja David Reeves kertoo kuitenkin MCV:n haastattelussa, ettei alennusta ole odotettavissa ainakaan ennen joulumarkkinoita. Hänen mukaansa konsolin menestys syksyn pelihuumassa tulee perustumaan alkuperäisiin, vain PSP:lle tarkoitettuihin teoksiin.

- Suunnitelmissamme ei ole hinnanalennusta ennen joulua. Mielestämme PSP:n menestys on ollut hyvää ja uskomme ensi vuoden olevan huimasti parempi, Reeves kommentoi.

- PSP:lle oli julkaisun yhteydessä tarjolla vain PS2-tyylisiä pelejä. Jatkossa keskitymme LocoRocon kaltaisien innovatiivisten nimikkeiden työstämiseen. Haluamme tehdä ennen joulua juuri PSP:lle tarkoitettuja pelejä. Tällä hetkellä yritämme saada erilaisia ihmisiä ostamaan käsikonsolin. Tähtäimessämme on sellainen ryhmä, jolla ei ole PS2:ta, mutta haluavat kannettavan pelikoneen.

davidreeves.jpg

Viime aikoina PSP:n myyntiä on yritetty tehostaa myös muun muassa pinkillä värivaihtoehdolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä sonyn pojat ampuvat itseään jalkaan jos hinta ei pian tipu, sillä tuskin koneelle tulee NIIN kiinnostavaa peliä että ihmiset ostavat psp:een sen takia. Kun vertaa että DS:lle löytyy brain training pelit jotka kiinnostava monia aikuisia ja mahdollisuus pelata sitä vanhaa super mariota uusilla grafiikoilla niin se myy käsikonsolia.

Käyttäjän snap kuva
snap

Huono idea minun mielestä,ajattelin ostaa psp:n juuri silloin kun sen hinta tippuu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Oikeesti kuka maksaa tuosta liki 300 juuroa? Haloo!!!

Satasen voisi uutena pulittaa..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kallis... ja pelitkin maksavat melkein yhtä paljonkuin uudet ps2:n pelit. Ja siihen pitää ostaa uusi muistikortti vähintään 1-2Gigaa ja suojukset jottei se naarmuttuisi ja pari leffaa jos menee matkalle... Laskekaa siitä paljonko sen kustannukset maksavat yhteensä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jep liian kallis! tuolla hintaa saa jo kunnon konsolin! ja kun pelitarjonta on lähinnä vain konversioita varsinaisista konsoleista, niin ei kiinnosta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Idiootteja...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä se Metal Gear Portable Ops saa PSPn liikkumaan koteihin =)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä se Metal Gear Portable Ops saa PSPn liikkumaan koteihin =) (Vaikka MGS oliskin kuinka hyvä faniensa mielestä, niin sitä ei silti myydä mitenkään erityisesti, sillä sen myynnit ovat suunnilleen samoja kuin burnout sarjan kanssa)

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Tarvitsee ja tarvitsee. Itse ostin koneen keväällä 2005 Kanadasta, noin 260 euron hintaan. Muutaman pelin olen ostanut Huuto.Net:stä noin kolmeen kymppiin ja kolme peliä olen ostanut kaupasta siihen ~50 euroon. Tämän lisäksi on 512 muistikortti, joka ei tänä päivänä maksa paljoakaan. Suojakotelo taas tulee mukana, ja en ole kokenut tarvitsevani erilaista. Kuulokkeita vaihdoin, kun alkuperäiset olivat niin huonot, mutta uudet nappikuulokkeet tarvitsin muutenkin.

En sitä koittanut sanoa, että tuo mikään halpa laite peleineen olisi, mutta ei kaikkea tarvitse ostaa uutena tai Sony-tuotteena, eikä siihen tarvitse jokaista lisähärdelliä ostaa (leffoista puhumattakaan, kuten joku fiksu ylempänä möläytti).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan varmasti myisi hyvin jos hintaa laskisi 100-150 euroon kun silloin oli verkkokauppa.comissa myynnissä 100 eurolla. Noh minulle infottiin päivällä verkkokaupasta.comista että noin 30 tuhatta ihmistä yritti samalla sekunnilla aamuyhdeksältä ostaa sitä. Ja niitähän ei hirveästi myynnissä ollut netissä oliko nyt joku 25 kpl. Että kysyntää olisi varmasti jo hinta laskisi. Ja vain suomessa 30 tuhatta yritti ostaa samaan aikaan niin paljonko maailmalla myytäisiinkään?