PSP jatkaa Japanin hallintaa / Uutiset / pelaaja.fi

PSP jatkaa Japanin hallintaa

5.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
18

PSP on tälläkin viikolla Japanin ykkönen, vaikka Crisis Core: Final Fantasy VII:n myynti ehtikin jo tipahtaa. PSP jatkaa menestystään lyömällä DS:n ja kaikki muut konsolit Japanissa jo kolmannen kerran peräkkäin. Tällä kertaa ero DS:ään on supistunut viime viikosta jo vähän, mutta on silti huomattava.

PlayStation 3 onnistui viimeinkin lyömään vanhan PS2:n. Viime viikkoina PS2 ja PS3 ovat myyneet rinta rinnan PS2:n kuitenkin voittaessa niukasti. Wii menestyy parhaiten kotikonsoleista Xbox 360:n ongelmien jatkuessa.

Suuri kysymys Japanin myynneissä on: kuinka kauan PSP:n noste jatkuu?

PSP – 102 809
DS Lite – 72 895
Wii – 24 143
PS3 – 13 105
PS2 – 12 980
Xbox 360 – 5 215

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ocean Boy kuva
Ocean Boy

Niin, PSP Slim myy yhden uuden pelin voimin (ja FF7 _on_ iso juttu Japanissa) mutta japanin myydyimmät pelit TOP10:ssä on huomattavasti suurempi määrä DS-pelejä kuin PSP-pelejä.

Ihmettelin sitä uutista täällä että FF7 Crisis Mikälie myi japanissa muka julkistamisviikollaan enemmän kuin uudet Pokémon Mysterious Dungeonit jotka myivät monta kymmentä tuhatta kpl enemmän samalla viikolla.

Ja niille jotka alkavat inisemään että Pokémon-pelien rinnakkaisversioiden myyntituloksia ei pidä laskea tällaisessa vertailussa yhteen, se on ihan sama jos PSP:lle tulisi joku "FF7 Hair Battle Adventures Cloud Version" ja "Jack Version", niiden myyntitulokset laskettaisiin yhteen aivan samalla tavalla.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Listoilla eri Pokemonien myynnit on tavattu laskea erikseen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pokemon pelit ovat sama peli vain jotain 5 erillaista pokemonia molemmissa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Pokemon pelit ovat sama peli vain jotain 5 erillaista pokemonia molemmissa."

Eri kannet - eri nimi - eri peli.

Halonkin kaikki kolme eri versiota laskettiin eri peleiksi.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Tästä on varmaan jo viisi uutista viikosta. Seuraavan kerran tästä voisi uutisoida vasta silloin, kun sen myynnit on tippunu.

Ei se Sony konkurssiin ole menossa, vaikka jotkut tyhmät niin väittävätkin.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Saattaa olla että pari viikkoa tämä PSP:n putki kestää ellei se saa mitään peliä julkaistuksi joka kiinnostaisin entisestään japanilaisia.Hyvä myös että PS3 meni myyntiluvuissa ohi PS2:n.Jo oli aikakin....
Taas Boxi ei vain tahdo saada ostajia.....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Eri kannet - eri nimi - eri peli."
Halo fanina ostat varmaan kaikki 3 versiota.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"”Eri kannet - eri nimi - eri peli.”
Halo fanina ostat varmaan kaikki 3 versiota."

Ööörh, haloa taidettiin käyttää vain esimerkkinä? Jokainen halosta vähänkin positiiviseen sävyyn puhuva näytetään tuomittavan xbotiksi...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Arvattavissa oli että PSP tulee menestymään, DS:n peli nousevan auringon maan ykköspaikalla ei kuitenkaan vielä ole menetetty. Seuraavat viikot/kuukaudet kertoo paljon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä Pokemonit ovat ihan samoja pelejä jos niissä on vain eri kannet ja eri nimi, mutta muuten samoja. Silti on kiva nähdä, että vanhan lempipelini jatko-osa myy noin hyvin jopa itse PsP konsolia. Itsekkin olen ajatellut tuon kyseisen paketin ostaa..., mutta en ole selvillä asioista. Eli onko tuo kyseinen peli ( Crisis Core) ja pelikone ( Slim Lite) jo kaupoissa?