PSP:lle tulossa uusi klassikkopeli / Uutiset / pelaaja.fi

PSP:lle tulossa uusi klassikkopeli

10.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
1

Sega on ilmoittanut julkaisevansa After Burner: Black Falcon -nimisen lentosimulaattorin PSP:lle. Kyseessä on klassikkona pidetyn arcadepelin käännös. Pelaajat pääsevät lentämään ja räiskimään 19 lisensoidulla hävittäjällä monipuolisessa yksinpelissä ja erilaisissa moninpelimuodoissa.

Pelin tarinatilassa etsitään 13 varastettua huippusalaista hävittäjäkonetta. Kaiken takana on Black Falcon -niminen salaseura. Käytännössä koneiden palauttaminen vaatii runsaasti vaarallisia ja räjähdyspitoisia ilmataisteluja ryhmittymää vastaan.

- After Burner: Black Falcon on hyvä esimerkki, kuinka Segan klassikot kääntyvät PSP:lle. Nopeatempoisuutensa, monipuolisuutensa ja visuaalisuutensa takia se sopii juuri käsikonsolipeliksi, Segan Euroopan osaston luova johtaja Matt Woodley kertoo.

- Sarjan vanhoina faneina olemme todella iloisia saadessamme tuoda sen PSP:lle. Pelin uudelleenrakentaminen on mahdollistanut pelattavuuden ja uusien moninpelimuotojen kehittämisen, pelin kehittävän Planet Moon Studiosin Bob Stevenson kommentoi.

Ilmassa tavattavien vihollisten lisäksi nopeatempoisissa taisteluissa tuhotaan maasta ampuvaa tykistöä. Jokaisen hävittäjän varustuksen voi määritellä yksityiskohtaisesti. Moninpelimuotoja löytyy kilpailemista ja yhteistyötä sisältävistä co-op tiloista wifi-yhteyttä hyödyntäviin pelitiloihin.

After Burner: Black Falcon ilmestyy PSP:lle vuoden 2007 keväällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Täähän vois olla ihan mielenkiintonen peli. Tosin henk. koht ostointoa alentaa se että, sielä missä psp on käytännöllisimmillään, ovat ajopelit mielestäni olleet epäkäytännöllisimmillään. Eli esimerkiksi istuessani bussissa tai junassa kulkuneuvon heiluminen häiritsee niin pahasti että ajolinjalle osuminen on käytännössä mahdotonta esimerkiksi Wipeoutissa. Pelkäänpä pahoin, että sama pätee myös lentosimujen lentoratoihin. Aika näyttää...