PSP:n ohjelmistopäivitys jakoon / Uutiset / pelaaja.fi

PSP:n ohjelmistopäivitys jakoon

22.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
10

Sony on julkaissut PSP:n 3.00-ohjelmistoversion, joka lisää käsikonsolin yhteensopivuutta PlayStation 3:n kanssa. Nyt lisätyt ominaisuudet esiteltiin jo E3-messuilla toukokuussa.

Yksi hienoimmista ominaisuuksista on, että televisiokuvan saa nyt myös PSP:n näytölle. Joku muu voi katsoa siis toisen pelisessiota toisesta huoneesta käsikonsolin välityksellä. On tietenkin eri asia, kuinka hyödyllinen ominaisuus loppujen lopuksi on.

Monet ovat varmasti mielissään, että PS1-pelejä pääsee vihdoinkin pelaamaan PSP:llä. Tällä hetkellä PlayStation Storesta ladattavat pelit on vielä siirrettävä PS3:n kautta käsikonsolile. Sony on kuitenkin luvannut, että jatkossa pelejä voi ladata myös suoraan PSP:lle verkosta tai jopa pelikaupoista. Pelien hintahaarukka on 4,6 ja 8,5 euron välissä. Kokoa niillä on 140Mb:stä 550Mb:iin.

Päivitys lisäsi PSP:n käyttöön myös pienempiä ominaisuuksia. Esimerkiksi UMD-elokuvat alkavat pyöriä välittömästi koneeseen päästyään. Lisäksi musiikin toistamisesta on tehty entistä nopeakäyttöisempää.

Päivityksen julkistuksen yhteydessä Sony kertoi, että pelaajat pääsevät jatkossa käsiksi PS3:lla oleviin kuviin, videoihin ja musiikkiin Internetin kautta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuka jaksaisi päivittää/ostaa tämmöistä paskaa =P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HYVÄT PELAAJABOARDIN HOITAJAT. Poistakaa vierailijoilta mahdollisuus kommentoida. Tähän mennessä yksi kommentti ja sekin turhaa paskaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ette kertoneet että melkein heti tuli 3.01 päivitys

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Kun vaivauduitte tällaisen uutisen laittamaan, niin linkki päivityksen lataussivustolle olisi tuskin ollut liikaa vaadittu?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Huoh, jos joku PSP:n omistaja ei mukamas tiedä www.yourpsp.com -sivuston olemassaoloa :p

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kuka jaksaisi päivittää/ostaa tämmöistä paskaa =P"
Näin sanoo vain katkera floppi-Wiin fani..

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Vierailija: kyllä tietää, mutta sivusto ei toimi minulla.

Latasin kyseisen päivityksen, ja olihan se ihan jees, mutta uutinen on ihan väärässä. "Lisäksi musiikin toistamisesta on tehty entistä nopeakäyttöisempää." Miten niin? Eihän siinä ole mitään muuta uutta musiikkiominaisuutta kuin Visual Player, eikä se sitä mitenkään nopeuta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi sitten kysyit, kun ei päivitystä muilta sivustoilta löydy? Ja kylläpä vain tämä uusi päivitys lisää pikakelaukseen kolme nopeusvaihtoehtoa. Anacondalla huono päivä, hmm?

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Löytyyhän päivitys muilta sivustoilta, kun se "niiltä muilta sivustoilta" itsekin latasin. No vautsi, kolme nopeusvaihtoa pikakelaukseen entisen kahden sijasta! Miten se tekee siitä "nopeakäyttöisempäää"? Kuka meistä kuuntelee musiikkinsa pikakelauksella.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

No sentään jotain parannuksia tapahtuu, toivottavasti lisää demojakin tulisi pian lisää.

Kätevää tälläinen konsolin ominaisuuksien päivitys, varsinkin kun sitä ei ole Ps2:sella viellä päässyt tekemään kovalevy puutteen takia.