Psychonauts 2 myöhästyy jälleen – uusi julkaisuikkuna vuosi 2020 / Uutiset / pelaaja.fi

Psychonauts 2 myöhästyy jälleen – uusi julkaisuikkuna vuosi 2020

11.07.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Double Finen tälle vuodelle odotetun seikkailujatko Psychonauts 2:n julkaisua on siirretty toistamiseen, ja tällä kertaa studion uutukaista voi odottaa saapuvaksi vasta vuonna 2020.

Myöhästymisen syytä ei kuitenkaan kerrottu sen tarkemmin.

Psychonauts 2 jatkaa psyykkisesti lahjakkaiden psykonauttien riveissä toimivan Razin tarinaa, joka joutuu jälleen pelastamaan maailmoja sukeltamalla muiden ihmisten mieliin.

Microsoft ilmoitti tämän vuoden E3-lehdistötilaisuudessaan ostaneensa Double Finen osaksi omia pelistudioita, joten jatkossa studio keskittyy pääasiallisesti pc- ja Xbox-pelien kehitykseen. Osto ei kuitenkaan vaikuta Psychonauts 2:n julkaisualustoihin.

Psychonauts 2 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle vuonna 2020.

Lähde: Fig

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Jostain syystä olen koko ajan luullut, että tämä peli julkaistiin jo reilu vuosi pari sitten...? Tai sitten kyse oli ekan osan remastered versiosta.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85
Lainaus Teräskäsine

Jostain syystä olen koko ajan luullut, että tämä peli julkaistiin jo reilu vuosi pari sitten...? Tai sitten kyse oli ekan osan remastered versiosta.

No se johtuu varmaan siitä että sotken sen nyt tähän tuotokseen: https://pelaaja.fi/uutiset/talta-nayttaa-playstation-vrn-psychonauts-in-the-rhombus-of-ruin

Nostoja