P.T.-henkinen indiekauhupeli Allison Road kaipaa Kickstarter-rahaa / Uutiset / pelaaja.fi

P.T.-henkinen indiekauhupeli Allison Road kaipaa Kickstarter-rahaa

22.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
P.T.:n jalanjäljissä seuraava indiekauhu Allison Road kaipaa Kickstarter-rahaa

Englantilainen indiestudio Lilith on käynnistänyt Kickstarter-rahoituskampanjan Allison Road -kauhupelilleen.

Prototyyppivideollaan huomiota kerännyttä Allison Roadia on verrattu hyllytetyn Silent Hillsin P.T. -demoon. Manchesterilaisen talon sopukoihin sijoittuvaa Allison Roadia kaavaillaan julkaistavaksi ensi vuoden loppuun mennessä pc:lle. Suunnitellun aikataulun tavoitteleminen edellyttää kuitenkin kehitystiimin laajentamista, minkä vuoksi Lilith onkin päätynyt rahoittamaan Allison Roadin kehitystyötä Kickstarterin avulla.

Allison Roadille tavoitellaan 250 000 punnan, eli n. 344 000 euron rahoitusta. 300 000 punnan rajapyykin saavutettuaan kehittäjät tuovat pelin myös Macille ja Linuxille. Allison Roadia kehitetään myös PS4:lle ja Xbox Onelle, joskin Kickstarter-kampanjan menestys sanelee osittain pelin versioiden julkaisuaikataulua.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

On tosi nastaa kun saadaan uusia kauhukokemuksia, mutta perustuuko nämä kaikki uudet kokeilut nyt sitten P.T-demoon, kun siihen niin suuresti ihastuttiin. Kyseessä kuitenkin playable teaser, ei kokonainen peli (vaikka erinomainen olikin). Hyvänä kummitustalo-säikyttelynä tämäntyyliset pelit tosin varmasti toimii.

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Mitä videota katselin, tykkäsin todella paljon. Yksi iso häiriötekijä oli tosin se, että päähenkilö puhuu. Rikkoi immersion heti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hieno demo mutta mitä on itse peli? Immersion rikkovasta puhuvasta päähenkilöstä tuli mieleen että olisikohan järkevää tehdä peli muutenkin niin, että kaikki epäluonnollinen (musiikki, efektit, jne...) jätettäisiin pois? Olisi siis vain luonnolliset sekä mahdolliset yliluonnolliset äänet. Vai joko sellaista jossain pelissä oli? Alien: Isolation tuli pelattua läpi mutten muista oliko siinä musiikkia tai ääniefektejä...

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tykkäsin P.T:stä ja se oli todella pelottava. En tiedä kestänkö kokonaista peliä sellaista. :D