PUBG lisää tuhovoimaansa uudella pikkukartalla – tulossa vielä tammikuussa

PlayerUnknown Battlegroundsissa lähdetään uuteen kauteen uudella kartalla.

15.1.2020 21:44

Kuudes sisältökausi on käynnistymässä hiljalleen PlayerUnknown’s Battlegroundsissa. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea karttapäivitystä peliin, sillä uusi 2×2 kilometrin kokoinen Karakin-pelialue on tekemässä tuloaan peliin ja korvaa väliaikaisesti lumikartta Vikendin julkisissa verkko-otteluista.

Pienen koonsa johdosta Karakinin sisuksiin mahtuu kerralla kamppailemaan 64 pelaajaa. Sen luvataan tuovan yhteen Miramarin tarjoamia jännitteitä ja Sanhokista tuttua kiivasta toimintaa. Erityisen erikoinen se on kuitenkin uusilla tuho-ominaisuuksillaan. Kartalle ilmestyy aina välillä Black Zoneksi nimettyjä alueita, jotka pelissä aiemmin nähtyjen Red Zone -alueiden tapaan joutuvat pommituksen kohtiiksi. Black Zonen erikoisuus on kuitenkin se, että niissä olevat rakennukset voivat tuhoutua satunnaisesti niiden kohtaamien räjähdyksien alla.

Hajanaisissa paikoissa ympäri Karakinia löydettävissä on myös pisteitä, joita voi posauttaa auki uudella muoviräjähteellä. Näillä voi löytää niin piilotettuja alueita kuin esimerkiksi parantaa erinäisten asemapaikkojen tarjoamia tähystysmahdollisuuksia.

Muita kutoskauden lisiä ovat motorisoitu purjelentokone ja tuore selviytymispassi uusien esineiden haalintaan. Useita uuden kauden lisukkeita voi kokeilla jo ennakkoon pelin pc-testipalvelimilla, kun taas kunnollisesti kauden pitäisi käynnistyä pc:llä tammikuun 22. päivä. Konsoleilla räjäytellään menemään 30. tammikuuta.

Lähde: PUBG (kotisivu)

Lisää luettavaa