Pukeutuisitko CS:GO -vaatteisiin? Kohta se on mahdollista / Uutiset / pelaaja.fi

Pukeutuisitko CS:GO -vaatteisiin? Kohta se on mahdollista

14.10.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Pukeutuisitko Counter-Strike: GO -vaatteisiin? Pian se on mahdollista

Jos olet kaivannut tilaisuutta sonnustautua Counter-Strike: Global Offensive -suosikkiaseesi kuviointiin, on luvassa hyviä uutisia.

Yhdysvaltalainen vaatevalmistaja Betabrand on lyöttäytynyt yhteen Valven kanssa tuodakseen uuden CS:GO -vaatemalliston kuluttajien ulottuville. Betabrandin verkkosivuilla on paraikaa käynnissä äänestys, jossa fanit voivat valita oman suosikkinsa CS:GOsta tuttuihin kuviointeihin perustuvista kuoseista. Valikoimassa on tarjolla niin t-paitoja, huppareita kuin mekkojakin.

CS:GO -vaatteiden julkaisuaikataulusta ei tällä haavaa ole tietoa. Omia ehdotuksiaan CS:GO-mallistoon voi jättää Betabrandin verkkosivuilla.

Lähde: Betabrand

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei kai siinä. Onhan tuota samanmoisia oksennuskuoseja nähty jo aiemminkin ihmisten päällä.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Petteri Perusjonnen unelmavaatteet. :D

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

"oksennuskuoseja" saanen olla erimieltä, minusta kuitenki aika hillittyjä ja cooleja jotka on todellakin monien ihmisten äänestämiä tuotteita

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä wlizer

"oksennuskuoseja" saanen olla erimieltä, minusta kuitenki aika hillittyjä ja cooleja jotka on todellakin monien ihmisten äänestämiä tuotteita

Saat olla eri mieltä mutta niin olen minäkin. Olen aina pitänyt hillitymmästä tyylistä oikeastaan kaikessa. Onhan "oksennuskuosi" hieman kärkäs ilmaisu mutta se on ensimmäinen ja helpoin kuvaus, joka minulle tulee tuollaisista mieleeni.