Pukisitko tämän hupparin... peliohjaimellesi? / Uutiset / pelaaja.fi

Pukisitko tämän hupparin... peliohjaimellesi?

1.12.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
6

Xbox-pelaajat voivat nyt tunnustaa väriä uuden hupparimalliston kautta.

Microsoft on julkaissut omassa verkkokaupassaan uuden malliston, joka on kuitenkin poikkeuksellisen pientä kokoa. Kyseessä on nimittäin Xbox-peliohjaimia silmällä pitäen suunniteltu hupparimalli.

Valkoisena ja mustana mallina julkaistut vetoketjulliset hupparit istuvat Microsoftin mukaan mukavasti ohjaimen päällä. Huppareissa on tietenkin hihat, joihin ohjainten kädensijat sujahtavat sopivasti.

Jouluksi omaa ohjainhuppariaan ei kannata kuitenkaan kannata hamuta. Kauppasivun mukaan hupparien ensimmäinen aalto on myyty loppuun, minkä vuoksi nyt ennakkotilauksen tekevien tilaukset lähetetään vasta helmikuussa.

Lähde: Xbox Gear Shop

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kite8D kuva
Kite8D

Eivvvvvvvvvvv, ihan oikeesti. Jos joskus nään jonkun xbox-ohjaimen päällä 25 euron hupparin, niin pistän kyllä kaikki välit poikki ja poltan ihan jokasen sillan mennessäni.

Käyttäjän Peep kuva
Peep

Silikonikortsut ja muut lisätarvikkeet vielä ymmärrän, tätä en. Ei tuota suojalaukuksikaan voi sanoa, kun ohjain on osittain paljaana.

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Voi vaan kuvitella paljonko tohon kerääntyy hikeä ja paskaa käsistä.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Mites Elite ohjaimen lataus telakassa on hoidettu?
Olisivat tuolla rahalla antaneet vaikka yhden vähän paremman pelin GP:iin.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Niille, joilla olikin jo kaikki oikeasti hyödylliset tarvikkeet ennestään. Onhan viinipulloillekin niitä pieniä koristepukuja olemassa. Joskin niissä se idea piilee siinä, että sitä viinipulloa ei ole tarkoitus hörppiä ihan heti, vaan sitä pidetään esillä ikään kuin koristeena vaikka kuukausikaupalla... siinä missä keskivertopelaaja saisi avata ja sulkea tuota hupparia ohjaimensa ympäriltä paljon useammin.

Mutta hei, se on silti Xboxin virallinen tuote! Paska on paskaa, vaikka siinä kuinka on se Xbox-logo, mutta sehän tunnetusti riittää näille kaikista "omistatuneimmille" keräilijöille.

Näin teoriassa tuo kaiketi voisi toki suojella ohjainta jopa pölyltä ja ties miltä roiskeilta... mutta toisaalta, ilmankin tasan tarkkaan pärjää ja tuon hupparin säännöllinen pukeminen + riisumimen muuttuisi turhauttavaksi hyvin pian, mikäli sitä ei laita esim. tosi harvoin käytettävän co-op ohjaimen päälle.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Onko noille itse konsoleille olemassa "virallisia" huppuja? Itse olen heittänyt konsolin päälle liinan, joka pitää pöyt loitolla silloin kun kone ei ole käytössä. Joku logolla varustettu peite voisi jopa ostoslistalle päätyäkin.