Pulassa ollut hirviöverkkopeli Gigantic löysi itselleen pelastajan / Uutiset / pelaaja.fi

Pulassa ollut hirviöverkkopeli Gigantic löysi itselleen pelastajan

13.05.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Xbox Onelle ja Windows 10:lle kehitteillä ollut verkkotoimintapeli Gigantic on saanut uusia tuulia purjeisiinsa. Aiemmin helmikuussa taloudellisten ongelmiensa takia väkeä pihalle potkinut Motiga-studio on kertonut, että se on löytänyt pelilleen nyt julkaisijan, joka on massiivimoninpelimarkkinoilla erityisesti kunnostautunut Perfect World Entertainment.

– Tiimimme on innoissaan mahdollisuudesta työskennellä Perfect Worldin kanssa, joka jakaa kanssamme yhteisen vision pelistä. Tämä kumppanuus mahdollistaa, että voimme keskittyä luomaan parhaan mahdollisen pelikokemuksen, Motigan toimitusjohtaja Chris Chung kertoo.

Perfect Worldin ansiosta Gigantic ei ole jäämässä pc:llä nyt myöskään enää vain Windows 10 -yksinoikeudeksi. Tarkoituksena sillä olisi tuoda peli nimittäin saataville vielä Windows 10 -kaupan ulkopuolelle sen oman Arc Games -palvelun kautta.

Ilmaiseksi pelattavaksi peliksi suunniteltu Gigantic on eräänlainen MOBA-henkinen kokemus, mitä nyt sen toiminta ei keskity niinkään tekoälyn ohjastamien yksikköjoukkojen kanssa taisteluun. Sen sijaan pelissä kohtaavat kaksi viisihenkistä joukkuetta, joiden tarkoituksena olisi taistella näille asetetun hirviöjättiläisen kanssa ja saada sen voimin vastustajan vastaava hirvitys matalaksi. 

Peli on tovin aikaa ollut siitä kiinnostuneen yleisön beetatestattavissa. Kuitenkin uudesta julkaisusopimuksestaan johtuen Motiga on joutunut laittamaan tälle hetkeksi stopin sovittaakseen järjestelmänsä yhteen Perfect Worldin kanssa.

Lähde: Motiga, Perfect World Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja