Puoli tuntia PlayStation-asiaa luvassa – Sony vahvisti seuraavan State of Play -lähetyksen loppuviikolle / Uutiset / pelaaja.fi

Puoli tuntia PlayStation-asiaa luvassa – Sony vahvisti seuraavan State of Play -lähetyksen loppuviikolle

6.07.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Sony vahvisti seuraavan State of Play -lähetyksensä loppuviikolle

Sonyn seuraava State of Play -julkistuslähetys pyörähtää käyntiin vielä tällä viikolla. Tällä kertaa kolmannen osapuolen peleihin keskittyvä lähetys käynnistyy torstain ja perjantain välisenä yönä kello 00.00 Suomen aikaa.

Virallisen kuvauksen mukaan luvassa on noin puolen tunnin mittainen lähetys, jossa yhdeksän minuuttia omistetaan Bethesdan ja Arkane Studiosin PS5:lle työstämälle Deathloop-pelille. Tämän lisäksi esittelyssä on myös muiden kolmansien osapuolten pelejä sekä indie-tuotoksia.

Sony Interactive Entertainmentin Sid Shuman alleviivaa ilmoituksessa, ettei lähetyksessä nähdä vielä Horizon Forbidden Westin ja seuraavan God of Warin kaltaisia pelejä tai uuden sukupolven PlayStation VR -visiiriä. Mitä ilmeisimmin yksityiskohtia on kuitenkin luvassa jo lähiaikoina, sillä Shuman kehottaa PlayStation-kansaa pysymään kuulolla vielä kesän aikana.

Sitä odotellessa nyt vahvistettua State of Play -lähetystä voi seurata joko PlayStationin YouTube- tai Twitch-kanavalla.

Lähde: PlayStation.Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja