Puoli vuotta siihen meni – Cyberpunk 2077 päästettiin takaisin PlayStation Storeen erityisvaroituksen kera / Uutiset / pelaaja.fi

Puoli vuotta siihen meni – Cyberpunk 2077 päästettiin takaisin PlayStation Storeen erityisvaroituksen kera

21.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Cyberpunk 2077, PlayStation Store, CD Projekt, CD Projekt RED, sony, SIE, Store

Cyberpunk 2077 on tehnyt paluun PlayStation Storen valikoimiin pitkän tauon jälkeen.

Peli vedettiin pois Sonyn kauppapaikalta yllättäen 18. joulukuuta eli jo reilut puoli vuotta sitten. Syynä olin Cyberpunkin konsoliversioiden keräämä kritiikki, mikä ajoi Sonyn tarjoilemaan epätyypillisesti myös suoraa palautusmahdollisuutta pelin ostaneille.

Paluu PlayStation Storeen ei ole silti tapahtunut ilman erillisiä huomioita, Cyberpunkin tuotesivulla todetaan suoraan, että "pelin suorituskyvyssä on edelleen ongelmia". Sen hankintaa ei suositellakaan perusmallin PlayStation 4:lle, vaan pelaamiseen kannattaa tuotesivun mukaan käyttää suosiolla PlayStation 4 Prota tai PlayStation 5:n taaksepäin yhteensopivuutta.

Parhaillaan Cyberpunk 2077 on ulkona PS4-, Xbox One-, pc- ja Stadia-versioiden merkeissä. Uuden sukupolven versioita on odotettu ulos loppuvuodeksi.

Lähde: PlayStation Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän spurgugrammi kuva
spurgugrammi

Tämä oli kyllä suurin pettymys mitä nyt muistan että on mikään peli ollut, mitä olen odottanut. Ei kyllä myyntipuheet vastannu todellisuuttaa oikein minkään osalta tän pelin kohalla.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Varoitus: Bugit saattavat sisältää pelin.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Vaikka pelistä ottaisi kaikki bugit pois, bugivuoren alla on silti pelillisesti aika vanhentunut tekele. Pelimekaniikat ovat kömpelöitä, animaatiot tuovat mieleen 2010-luvun alun pelit ja tekoäly loistaa älyttömyydellään.

Mitään mestariteosta pelistä ei tullut, vaikka hype oli sen mukainen. Itse en yllättynyt, koska toisin kuin esimerkiksi Naughty Dogilla tai Rockstarilla, CD Projekt Redillä ei ole sellaista historiaa taustalla, jonka perusteella uskaltaisi odottaa mestariteosta.