Push Me Pull You saattaa olla loppuvuoden karmivin peli / Uutiset / pelaaja.fi

Push Me Pull You saattaa olla loppuvuoden karmivin peli

20.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Videopelien yksi hienouksista on se, ettei niiden ole pakko jäljitellä sisältönsä osalta aina todellisuutta. Usein tämä näkyy erityisesti monenlaisten fantasia- ja tieteisseikkailujen muodossa, mutta välillä vastaan tulee myös teoksia, joissa mielikuvituksen on annettu lentää toden teolla.

Push Me Pull You näyttäisi olevan yksi tällaisia pelejä. Ihmisten kielellä selitettynä kyseessä on neljää pelaajaa tukeva eräänlainen sumopainin ja jalkapallon yhdistelmä, jossa kaksi venyvää ihmismatosta kamppailevat pyöreällä pelikentällä vierivän pallon hallinnasta. Mikäli hämmennys ei vielä iskenyt, kannattaa ohesta kurkata pelistä julkaistu tuore pelikuvavideo.

Push Me Pull Youta kehittää nelihenkinen kehitystiimi Australiassa. Peli on tarkoitus julkaista vielä tämän vuoden aikana sekä Windowsille, Linuxille että myös OS X:llekin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Jokseekin pervon näköistä, mutta peli-ideassa on totta puhuen myös järkeä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voin jo kuvitella viikonlopun humalaisen pelihetken tämän parissa. Tosin jää ostamatta kun ei ole tarpeeksi ohjaimia noille alustoille. Ainakin kunnes saadaan konsoleille asti.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Jokseekin pervon näköistä, mutta peli-ideassa on totta puhuen myös järkeä.

Siis todella pervon näköistä, mutta niinhän nämä kaikki hauskat pikkufysiikkapeit on .

Nostoja