Puyo Puyo Tetris 2, Rocky-nyrkkeilyä ja muuta – tässä Nintendon uuden Direct Mini -lähetyksen julkistukset

Nintendon mini-Directiin mahtui taas ihan kivoja julkistuksia.

27.8.2020 09:41

Uusi yllättävä Nintendo Direct Mini -lähetys järjestettiin taas näin keskiviikkona muutamin tuorein julkistuksin. Kerroimme jo niin Kingdom Hearts: Melody of Memoryn julkaisupäivästä sekä Final Fantasy Legend -paketista, mutta oheen olemme koostaneet loput lähetyksen annista.

Kokonaan uusien pelijulkistuksien osalta Direct Mini toi julkisuuteen niin Puyo Puyo Tetris 2:n kuin Big Rumble Boxing: Creed Championsin. Puyo Puyo– ja Tetris-pulmailu yhdistyvät uudemman kerran 8. joulukuuta niin Xbox Series X:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin Switchillakin luvaten niin vanhoja tuttuja pelitiloja, uuden tarinatilan sekä erikoiskyvyillä maustetun Skill Battle -tilan. PlayStation 5:lle Puyo Puyo Tetris 2 saadaan vielä loppuvuoden aikana, kun taas pc-julkaisu koittaa alkuvuodesta 2021.

Big Rumble Boxing on vuorostaan Rocky-elokuvasarjan hahmoilla kyllästetty nyrkkeilypeli. Mätkimään siinä päästään arcade-hengessä, ja tarjolla on hutkimisen ohella myös erilaisia treenausminipelejä. Ulos peliä tavoitellaan kevääksi 2021.

Muina julkistuksina Direct Minissä vahvistettiin muun muassa World of Tanks Blitzin välitön saapuminen Switchille ja Just Dance 2021:n marraskuun 12. päivälle osuva julkaisu. Rytmipelisarja Taiko no Tatsujin jatkaa sekin eloaan länsimaissa Switchille talvella suuntaavalla Rhythmic Adventure Pack -pelillä, joka tarjoaa aiempaa roolipelisävytteisempää rummuttelutoimintaa.

Kokonaisuudessaan uusin Direct Mini -lähetys on nähtävissä alta.

Lisää luettavaa