Namco Bandai on tuomassa takaisin jo yli kymmenvuotiaan Soulcalibur II:n. Kaliforniassa San Diegon kaupungissa järjestetyssä Comic-Con-tapahtumassa yhtiö vahvisti työstävänsä pelistä parhaillaan teräväpiirtoversiota PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Konsolipuolella PlayStation 2:lla, alkuperäisellä Xboxilla ja Gamecubella nähty mätkintäpeli herätti aikoinaan huomiota tietysti toki laadullaan mutta myös tavallaan käsitellä hahmovalikoimaansa. Vain PlayStation 2 -versiossa pelaajat saivat yksinoikeudella käsittelyynsä Tekkenin Heihachin, Xboxilla pelattavana oli sarjakuvahahmo Spawn ja Gamecubella puolestaan The Legend of Zelda -sarjan Link saatiin ohjaksiin.

Teräväpiirtoversioiden kohdalla vastaavaa kohtelua ei ilmeisesti ole enää tapahtumassa missään muodossa. Comic-Conissa nähdyssä trailerissa kyseisistä hahmoista vain Heihachi oli enää esillä.

Ainakin Amerikkaan Soulcalibur II HD Onlineksi ristitty tuotos on määrä saada tänä syksynä. Pelin on kerrottu pitävän sisällään kaikki alkuperäisestä versiosta tutut pelitilat, minkä ohella se on tukemassa nyt myös verkkomätkintää.

Lähde: Shoryuken, Polygon, IGN

Lisää luettavaa