Pyssykissa tuo Japanin naiskauneutta länteen / Uutiset / pelaaja.fi

Pyssykissa tuo Japanin naiskauneutta länteen

10.08.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
6

Atari on ilmoittanut julkaisevansa Bullet Witch -toimintaseikkailun Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Xbox 360:lle saapuvan pelin markkinoiminen länsimaissa on myös Atarin ja japanilaiskustantaja AQ Interactiven globaalin yhteistyön alku.

Japanilaisen Cavian kehittämä peli sijoittuu demonien hallitsemalle maapallolle. Ihmiskunnan viimeinen toivo on Alicia, joka on siunattu erilaisilla taikavoimilla ja nopealla liipaisinsormella.

BulletWitch2.BMP

- Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme AQ Interactiven kanssa. Odotamme innolla työskentelyä Bullet Witchin ja muiden projektien parissa. Bullet Witchin kaltaisen uniikin ja mielenkiintoisen avausprojektin myötä yhteistyö lähtee varmasti hyvin käyntiin, Atarin edustaja Jean Michel Perbet kommentoi.

Tekijätiimi on jo nyt ilmoittanut, että peli hyödyntää Xbox Liven ominaisuuksia täysillä. Ladattavaa materiaalia tarjotaan uusista kentistä pelihahmojen erilaisiin vaatekokonaisuuksiin.

Vuonna 2007 ilmestyvä Bullet Witch julkaistaan juuri Japanissa.

Bullet3.BMP

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Ainakaan japaniversio ei ole sytyttänyt pelaajien sydämiä. Tuskin länteen tulevaa versiota fiksaillaan merkittävästi. Sääli, sillä ulkoasussa on hyvääkin fiilistä.

Käyttäjän ColdFire kuva
ColdFire

Japanissa on sen verran vähän X360:siä, että eipä ihme jos myynnitkään eivät ole hääppösiä.
En tosin yhtäkään arvostelua ole lukenut kyseisestä pelistä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ainaki idea on melko omaperäinen ja kuvatki ihan bmp:nä. :P

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

JPN-versio on saanut aika vaisut arvostelut. Jos joku haluaa tsekata pelin pelaamista käytännössä, kannattaa katsoa viimeisin (?) 1UP Show. Peli sai ohjelmassa kohtuullisesti rapaa niskaansa, enkä kyllä pelikuvan perusteella ihmettele miksi. :)

Käyttäjän amiraali kuva
amiraali

Kyllä Alicia saa tulla ainakin minun luona käymään... Eiköhän siitä irtoa enemmän iloa kuin omasta muijasta! (Ollut vähän huonopäivä, sorry kulta!) =)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika rumaa grafiikkaa. Tosin eipä se kerro itse pelistä juuri mitään vielä.

Nostoja