Pyssypelejä, lisärealismia ja muuta – Call of Duty: Modern Warfare päivittyi uudemman kerran / Uutiset / pelaaja.fi

Pyssypelejä, lisärealismia ja muuta – Call of Duty: Modern Warfare päivittyi uudemman kerran

23.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
activision, call of duty, modern warfare, Gun Game

Infinity Ward ja Activision ovat jatkaneet Call of Duty: Modern Warfaren tasaista päivittelyä. Peliin on päästy latailemaan tuoretta ilmaisisältöä taas näin loppuviikosta muutamien viilausten kera.

Huomiota osakseen on saanut viimeisimpänä varsinkin Special Operations -tila. Yhteistyöräiskettä on jatketta kahdella kokonaan uudella operaatiolla (Harbinger ja Brimstone) ja yhdellä klassisessa operaatiolla (Door Kick). Jälkimmäinen on varustettu omalla kolmen tähden arviointoijärjestelmällä, joka palkitsee hyvästä menestyksestä.

Tuoreita tuulahduksia tarjoillaan kyllä kilpailulliseenkin puoleen. Jokaisen tapon myötä pelaajien aseita vaihtava Gun Game -tila on palannut ja kokonaan uusi Realism Moshpit -pelilista on tehnyt debyyttinsä. Jälkimmäiseksi mainittu kokoaa yhteen Domination-, Hardpoint-, Headquarters- sekä Kill Confirmed -tilat ja tekee niiden peluusta haastavampaa riisumalta ruudulta kaikki turhat käyttöliittymäelementit ja hienosäätämällä myös pelaajien elinvoimaa.

Tarkemmat infot viilauksista on lueteltu Modern Warfaren Reddit-sivuilla.

Lähde: Activision Games Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob

Harmi etteivät ota kantaa millään tapaa yhteisön pyyntöihin saati kommentoi mitään liittyen pelin ongelmiin. Matchmaking on rikki, CPU 100% bugi PC:llä, lobbyt on rikki ja siinä on vain murto-osa pelin ongelmista.

Olisi huomattavasti viihdyttävämpi ja parempi peli jos osaisivat oikeasti kommunikoida communityn kanssa muuten kuin vihjailemalla Twitterin kautta "isoa päivitystä". Eilinen iso päivitys sisälsi omasta näkökulmasta vain bugi-fixejä kun Special Operations tuntuu muutenkin siltä, että on kasattu viikkoa ennen julkaisua.