Quake Liven massiivinen päivitys teki pelistä maksullisen / Uutiset / pelaaja.fi

Quake Liven massiivinen päivitys teki pelistä maksullisen

28.10.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Quake Liveä ei pelata enää ilmaiseksi

Kahdeksan vuoden ikäinen räiskintäpeli Quake Live on saanut jykevän päivityksen.

Quake Liven viimeisimmän päivityksen myötä peli on siirtynyt kokonaisuudessaan Steamworks-alustalle. Peliä ei voi muutoksen myötä edes käynnistää oman käynnistysohjelmansa kautta, vaan peliin pääsee enää vain Steamista. Steamworksin käyttöönotto tarkoittaa kuitenkin myös Steamin kaverilistojen, saavutusten, tilastoinnin ja Workshop-toimintojen saapumista Quake Liveen. Valitettavasti siirtymässä kaikki vanhat kaverilistat, klaanit ja tilastot on pyyhkäisty taivaan tuuliin, mikä on aiheuttanut hieman närää pelin keskustelualueilla.

Steamworksiin siirtymisen myötä Quake Live on nyt saatavilla vain kertamaksua vastaan. Quake Liveä ei siis voi enää pelata ilmaiseksi, mutta lisäominaisuuksista ei myöskään tarvitse maksaa entiseen malliin kuukausimaksua. Peli on saatavilla kokonaisuudessaan 9,99 euron hinnalla Steamista.

Muiden muutosten ohella Quake Liven päivityksen kerrotaan sisältävän kaikkiaan vuoden edestä päivityksiä pelin koodiin ja optimointiin. Mukana on myös yli 4 500 korjausta pelin karttoihin.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Uutiseen kannattaisi myös lisätä että kaikki jotka ovat koskaan kuukausimaksua maksaneet saavat tämän uuden version veloituksetta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Parempi tuo kertamaksu on kuin kuukausimaksu. Erityisesti jos tosiaan

Lainaus käyttäjältä Oskulock

-- kaikki jotka ovat koskaan kuukausimaksua maksaneet saavat tämän uuden version veloituksetta.