Quake-räiskintäsarja palaa ilmaisen ja maksullisen pelin yhdistelmänä / Uutiset / pelaaja.fi

Quake-räiskintäsarja palaa ilmaisen ja maksullisen pelin yhdistelmänä

12.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Id Software on valottanut hieman uuden Quake Champions -räiskinnän julkaisumallia. Haastattelussaan pelisivusto Polygonin kanssa pelin luova vetäjä Tim Willits on kertonut, että se pyrkii palvelemaan sekä ilmaispeliyleisöä että heitä, jotka haluavat maksaa pelaamistaan peleistään kiinteän summan saadakseen kaiken mahdollisen pääsisällön kerralla käsiinsä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Quake Champions tulee olemaan ilmaiseksi ladattavissa oleva peli, jossa kaikki saavat automaattisesti käyttöönsä ilman minkäänlaista lisäkikkailua sen oletussankari Rangerin. Jos muita hahmoja haluaa kokeilla, voi niitä vuokrata yksitellen käyttöönsä tietyksi ajaksi pelaamisella ansaittavalla Favor-valuutalla, tai sitten kaikki hahmot voi ostaa käyttöönsä yhden kiinteän rahasumman maksamalla.

Favor-valuutan kautta käsiksi voi myös päästä esimerkiksi erilaisiin sankariasusteisiin.

Toistaiseksi kehittäjät eivät ole halunneet paljastaa, paljonko kaikkien hahmojen hankkiminen kerralla tulisi käytännössä maksamaan. Vielä sitäkään ei ole lyöty lukkoon, että miten paljon pelaajien on pelattava, jotta he voivat vuokrata ilmaiseksi haluamiaan hahmoja käyttöönsä.

Mitä tulee Quake Championsin karttoihin, tulevat ne olemaan kaikkien ulottuvilla ilmaiseksi. Peli ei ole myöskään erottelemassa pelaajia eri leireihin sen perusteella, miten nämä ovat päättäneet hankkia lisäsankareita.

Parhaillaan Quake Champions hakee beta-testaajia. Tarkkaa julkaisuajankohtaa sille ei ole vielä annettu.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikäli hinnat on järkevät niin näin nämä olisi minusta kaikki hyvä tehdä. Pelaajiakin saattaisi olla enemmän kun olisi erilaisia mahdollisuuksia pelata peliä.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Lienen varmaan ainoa mielipiteessäni mutta itse toivoisin näkeväni Quakesta myös yksinpeliräiskinnän kuten esim. uusin Doom. Siinä voisi sitten yhdistyä ykköstä, kakkosta ja vaikka nelostakin et tulis kunnon häröilyä. Nam.

Käyttäjän Kosmonautti kuva
Kosmonautti

Tämähän on ainakin itselleni mitä mainioimmat uutiset, sillä itseäni ei nuo hahmot ja niiden erikoiskyvyt säväytä ollenkaan ja aioinkin pelata enimmäkseen vain pelimuotoja joissa hahmojen erikoiskykyjä ei ole.

Nostoja