Raamatullinen tavaramerkkihakemus vihjaa GTA-kehittäjän tulevista projekteista

Rockstarin uusi tavaramerkki herättää mielleyhtymiä muinaisiin petoksiin.

1.5.2016 09:04

Grand Theft Auto -kehittäjä Rockstar Games hakee mielenkiintoista tavaramerkkiä.

Raamatullisia mielleyhtymiä herättävä uusi tuotenimi Judas kattaa niin perinteiset videopelit, verkkopelit kuin pitkälti kaikki moisiin liittyvät oheistuotteet ja -materiaalitkin, joten lienee turvallista olettaa sen vihjaavan jonkinlaisesta tulevasta pelijulkistuksesta. Vaikka tuloaan ei ehkä teekään ajanlaskun alun Jerusalemiin sijoittuva toimintapläjäys, pidetään projektin tunnetuinta kaimaa, Juudas Iskariotia, pitkälti petollisuuden ruumiillistumana, eli Rockstarin peleille tyypillisiä moraalisia umpisolmuja lienee miljööstä huolimatta jälleen luvassa.

Yhdysvalloissa tehtyjen hakemuksien ohella Rockstar on peräänkuuluttanut samaa tavaramerkkiä myös Euroopassa. Lisäksi yhtiö näyttäisi varanneen verkkotunnuksen pelilleen osoitteessa judasthegame.com.

Rockstar ei ole itse kommentoinut hakemuksiaan, mutta optimistisimmat fanit toivovat lisätietoja äärimmäisen pian, sillä kesän E3-mediamyllyyn on aikaa enää alle puolisentoista kuukautta. Studion emoyhtiö Take-Two Interactivella on myös ollut tapana vihjailla uusista projekteistaan talouskatsauksissaan, ja seuraava kokous onkin suunnitteilla jo kuluvan kuun 18. päivälle. 

Lähde: GamesRadar, VG247

Lisää luettavaa