Rääväsuinen ysäriräiskintä Kingpin palaa ehostettuna / Uutiset / pelaaja.fi

Rääväsuinen ysäriräiskintä Kingpin palaa ehostettuna

18.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Kingpin, Kingpin: Reloaded, 3D Realms, Quake II

Xatrixin ja Interplayn 20 vuotta vanha pc-räiskintä Kingpin: Life of Crime saa remasterointikäsittelyn. Vielä myöhemmin tänä vuonna markkinoille saapuu 3D Realmsin toimesta Kingpin: Reloaded niin pc:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin Switchille.

Remasterointi tarkoittaa kovin kiroilupainotteiselle räikyttelyn kannalta muun muassa tukea parhaimmillaan 4K-resoluutiolle ja ultrawide-monitoreille. Tehtävä- ja keskustelujärjestelmät sekä tasapainotus ovat nekin ajautuneet viilan alle ja graafiikka ylipäätänsä on ehostettu uudessa Enhanced-tilassa. Halutessaan pelata voi myös jonkinlaisessa välivallattomassa tilassa, joskaan pelin värikkääksi kuvailtua kielenkäyttöä se ei silti siisti.

Luovasti nimetty Gang Bang -moninpeli on sekin mukana.

Kingpin: Reloadedin pitäisi ilmestyä vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: 3D Realms

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dirt McGirt kuva
Dirt McGirt

Taisi itselleni vuoden paras peliuutinen olla jo tässä.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Mukava uutinen. Ajattelin, että peli oli jo 90-luvulla monen tutkan alla Doomin, Duken ja Quaken takia, eikä tästä tehtäisi minkäänlaista uusintapainosta, tai jatko-osaa. Kivaa olla väärässä.

Tätä tuli pelattua. Oli aikoinaan varsin hyvä ja väkivaltainen. Yritin saada aikoinaan peliä toimimaan WIN7:lla, mutta jäi haaveksi jatkuvan kaatuilun ja resoluutio-ongelmien takia. Tämä täytyy hommata, kunhan ilmestyy.

Nostoja