Radiant Historia! Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux! Ja muuta! – Eurooppa saa lisää japanilaisroolipelejä / Uutiset / pelaaja.fi

Radiant Historia! Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux! Ja muuta! – Eurooppa saa lisää japanilaisroolipelejä

9.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Uusi joukko japanilaisyhtiö Atlusin hallinnoimia pelejä on saanut vahvistuksensa jälleen länsimaihin.

Tällä kertaa niin Pohjois-Amerikkaan kuin Eurooppaankin tekevät tuloaan kolme 3DS-roolipeliä sekä yksi PlayStation-nimike. 3DS-roolipelejä ovat Etrian Odyssey V, Radiant Historia: Perfect Chronology ja Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux. PlayStation-nimike vastaavasti 13 Sentinels: Aegis Rim.

Nimensä mukaisesti Etrian Odyssey V on luolastoseikkailusarja Etrian Odysseyn viides pääosa. Radiant Historia: Perfect Chronology on vuorostaan hiljattain vahvistettu 3DS-uusioversio alunperin DS:lle saadusta Radiant Historia -seikkailusta, jota ei koskaan aiemmin olekaan saatu Eurooppaan. Strange Journey Redux on vastaavalla tavalla aiemmin vain Amerikassa ja Japanissa nähdyn DS-peli Strange Journeyn paranneltu versio, joka tunnetaan Japanissa myös nimellä Deep Strange Journey.

Mitä tulee 13 Sentinels: Aegis Rimiin, on kyseessä parisen vuotta sitten alunperin jo Japaniin vahvistettu uusi peli Dragon's Crownin ja Odin Spheren tehneeltä Vanillawarelta. Pelille ei ole lännessä vahvistettu vielä alustoja, mutta ainakin Japanissa sen on kerrottu suuntaavan PlayStation 4:lle ja Vitalle.

Peleistä ainakin 3DS-nimikkeiden julkaisusta vastaa Euroopassa Deep Silver, joka on luvannut peleistä saataville niin fyysiset kuin digitaalisetkin versiot ensi vuonna. 13 Sentinels: Aegis Rimin julkaisutilanne on sen sijaan vielä hieman epäselvä.

Lähde: Deep Silver, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Vanillawaret menee ostoon vaikka pikavipillä. Aika tunkkaiset uudelleenjulkaisut 3DS:lle, mutta päästäänpähän vanhalla mantereellakin kokemaan Radiant Historia ilman tullimaksuja.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Radiant Historia on pakko hankkia, muutkin kyllä houkuttelevat!

Käyttäjän Makedounia kuva
Makedounia

Vihdoin Etrian Odyssey V! Tätä on odotettu!