Kasariteemainen kesätapahtuma Radical Summer on käynnistymässä Rocket Leaguessa. Kesäkuun 10. päivästä aina peräti elokuun 12. päivään asti kestävä rieha rakentuu kolmesta osasta, jotka kukin tuovat aina hieman erilaista puuhasteltavaa ja tavoiteltavaa autopalloilun ystäville.

Ensimmäinen osio on käynnissä kesäkuun 30. päivään asti ja se kantaa nimeä Blockbusters. Tähän sopien Rocket Leaguen autotarjonta kasvaa tuolloin maksullisella Ghostbustersista vedetyllä Ecto-1-kiesillä sekä monilla 80-luvun elokuvien mukaisesti teemoitetuilla esineillä. Esineitä on mahdollista hankkia pelaamisesta ansaittavilla kaseteilla.

Väliaikaisesti koluttavaksi ilmestyy lisäksi erikoispelitila Ghost Hunt. Siinä maaleja tehdään Haamujengi-hengessä hallitsemalla palloa protonisäteiden avulla.

Blockbuster-vaihetta seuraa 1.-21. heinäkuuta Culture-osia ja lopulta 22.7.-12.8. Television-osuus. Näiltä odottaa sopii hyvin samanlaisia lisukkeita, kuten virallista Ritari Ässä -autoa ja lentopalloilua. Trailerilla tarjolla on jo vähän maistiaisia.

Lähde: Rocket League

Lisää luettavaa