Rage 2:n lisäsisältösuunnitelmia avattiin – raivoa piisaa aina syksyyn asti / Uutiset / pelaaja.fi

Rage 2:n lisäsisältösuunnitelmia avattiin – raivoa piisaa aina syksyyn asti

11.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Rage 2 saapuu ensi viikolla, mutta moderniin malliin peliä odottaa vielä seuraavien kuukausien aikana myös joukko erilaisia päivityksiä ja laajennuksia. Tuore taulukko on antanut tällä viikolla osviittaa siitä, miten Rage 2:n elämä jatkuu ainakin syksyyn asti.

Toistuvin osa Rage 2:n julkaisusuunnitelmasta koostuu niin sanotuista Wasteland-haasteista, jotka tarjoavat viikottain pientä erikoispuuhasteltavaa kosmeettisten palkintojen houkuttelemana. Joka kuukausi toistuvana tempauksena pelissä nähdään lisäksi aina jonkinlainen erikoistapahtuma, joka auttaa muovaamaan pelimaailmaa jollain tavalla uuteen uskoon.

Muutama isompaa sisältöpäivitystäkin kaavaillaan peliin. Ensimmäinen näistä nähdään kesäkuussa, jolloin mukaan saadaan lisää huijauskoodeja, tapahtumia, mech-ajoneuvo sekä jättiläismäinen matohirviö. Vastaavalla kaavalla jatketaan vielä myös ainakin heinäkuussa.

Varsinaisia maksullisia lisäreitä horisontissa piisaa kaksi. Ensimmäinen näistä on elokuussa siintävä Rise of the Ghosts ja sen luvataan laajentavan pelin tarina-, vihollisjoukko-, ase-, kyky-, ajoneuvo- ja aluetarjontaa. Sama meno jatkuu marraskuussa toistaiseksi vielä nimeämättömällä kakkoslisärillä.

Aiemmin viime viikolla Bethesda vahvisti Rage 2:n pc-laitevaatimukset

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Alkanut ärsyttämään nykyiset "games as service"-pelit, joiden mukana pitäisi roikkua jatkuvasti jos haluaa tehdä edes suunnilleen kaiken. Ehkä senkin takia Days Gone sekä muutkin Sonyn yksinoikeudet aina niin mukavasti toimii että niissä se homma saa joskus päätöksenkin järkevässä ajassa vaikka kaluaisi koko pelin läpi. Mieluummin niin, että jää pieni nälkä lisärillekin kuin että tulee ähky jo ennen emopelin puoliväliä.

Rage 2 jää omalta kohdalta jonnekin alelaariin ellei paljastu todella loistavaksi teokseksi, jolloin voin käydä pelin nappaamassa aiemmin. Se, mitä "aiemmin" tarkoittaa, riippuu taas siitä mitä pelejä tässä ehtii aloittaa, hankkia ja viimeistellä. Sekirokin vielä hankkimatta kokonaan ja epäilen olevan omaan makuun selvästi varmempi tapaus kuin tämä.