Raid-taistelut saapuvat Mortal Kombatiin / Uutiset / pelaaja.fi

Raid-taistelut saapuvat Mortal Kombatiin

28.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Mortal Kombat 11, raid, Mortal Kombat, taistelu, NetherRealm studios,

Raid-tehtävät ovat tekemässä tuloaan Mortal Kombat 11:een. Peliin valmisteilla oleva seuraava isompi päivitys pitää sisällään tuoreen Team Raid -tilan, jossa kerralla kolme pelaajaa lähtee kaatamaan yhtä voimakkaampaa pomovastustajaa.

Raid-ottelut toimivat käytännössä niin, että kukin pelaaja taistelee pomoa vastaan yksin omalla ruudullaan. Pomolla ei ole kuitenkaan kolmea erillistä elinvoimapalkkia, vaan kaikki tähän tehty vahinko pienentää tämän yhtä kaikille pelaajille näkyvää elinvoimapalkkia.

Pelaajien ohjaamat hahmot voivat kaatua muutaman kerran taisteluissa, sillä käytössä yhdellä tiimillä on aina viisi elämää. Taistelua voi yrittää helpottaa suorittamalla joukkueena myös taistelun tuoksinnassa ilmeneviä haasteita, jolloin kaikki pelaajat saavat erilaisia etuja käyttöönsä.

Toisenlaisena isona uudistuksena lähestyvä päivitys on tuomassa lisää vaihtelua Mortal Kombat 11:n vakavampaan kilpapelaamiseen. Turnaussäännöillä pelatessa hahmoille kun saadaan käyttöön vastaisuudessa kolme erilaista turnauslaillista variaatiota kahden sijaan, minkä pitäisi tarjota aiempaa hieman enemmän valinnanvaraa hahmojen käyttöön.

Päiväystä uudelle päivitykselle ei ole toistaiseksi annettu. Ensimmäistä kertaa toiminnassa ne esiteltiin osana oheista Kombat Kast -lähetystä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Täysin turha pelimuoto tuo Team Raid, jos joukkueen jäsenet eivät edes näe toistensa otteluita. Paljon mieluummin olisin ottanut perinteiset tag teamit haastetorneihin. Typerää, että toimivaa tag team -systeemiä hyödynnetään nyt vain yhdessä Towers of time -haasteessa kerrallaan.

Nostoja