Rainbow Six Extraction esiteltiin vihdoin – uusi taktinen yhteistyöräiskintä käynnistyy syyskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Extraction esiteltiin vihdoin – uusi taktinen yhteistyöräiskintä käynnistyy syyskuussa

13.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ubisoftin tuleva yhteistyöräiskintä Rainbow Six Extraction on esitelty vihdoin tarkemmin aina pelikuvaa myöten. Aiemmin myös lisänimellä Quarantine tunnettu peli oli isosti esillä osana E3-messuja järjestettyä Ubisoft Forward -verkkolähetystä, jossa sen julkaisupäiväksi vahvistui samalla 16. syyskuuta.

Räiskimään Rainbow Six Extractionissa suunnataan joko yksin tai kolmen hengen tiimein monimuotoista parasiittiuhkaa vastaan kaikkiaan 12 erilaisessa kartassa, joiden tarjoamat haasteet muuttuvat pelikerrasta toiseen satunnaisesti. Parasiittia ei selätetäkään pelkästään vain aseita paukuttamalla, vaan varovainen hiippailu ja edessä siintävien uhkien tutkailu on myös tärkeä osa hengissä selviytymistä. Kuten pelikuva myös osoittaa, ei eteneminen tapahdu aina suoraviivaisesti, vaan aina silloin tällöin esimerkiksi seiniän murtaminen on sekin validi tapa saada asioita aikaan.

Käyttöön Extraction tarjoaa aluksi 18 erilaista operaattorihahmoa, jotka kukin käyttävät hyödykseen omaa varuste- ja kykyarsenaaliaan. Operaattoreiden kanssa täytyy tosin olla erityisen varovainen tehtäviä suorittaessaan, sillä hahmon menettäminen tehtävässä voi tarkoittaa sitä, että tämä on poissa käytöstä jonkin aikaa, ellei häntä onnistuta pikaisesti pelastamaan. Riskinotto kyllä myös kannattaa, sillä saamalla tiiminsä suorittamaan ylimääräisiä tavoitteita tehtävissä, ovat palkinnotkin tietysti suuremmat.

Pelaamisen kautta operaattorit keräävät tasoja, saavat lisätehoja kykyihinsä ja avaavat myös uusia etuja ja vaihtoehtoja varustetarjontansa muodostamiseen. Vaikeustason luvataan toki senkin kasvavan etenemisen myötä.

Rainbow Six Extraction on kehitteillä PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, pc:lle ja Stadialle. Sen on määrä tukea heti julkaisussaan alustojen välistä moninpeluuta ja tallennuksia.

Ohessa sekä edellä mainittu pelikuvapätkä että myös tyylitelty animaatiotraileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

En ole mikään Rainbow Six-fani, mutta tämä toimisi paremmin pelimuotona Siegeen kun omana pelinänsä. Näyttää hitaalta ja tylsältä, ei miltään sellaiselta jota jaksaisi pelata joka päivä uudestaan ja uudestaan. Evolve oli samanlainen tapaus.

Nostoja