Ubisoftin kaksi vuotta sitten julkistama verkkoräiskintä Rainbow Six Quarantine tunnetaan vastaisuudessa virallisesti uudella nimellä. Peli on tätä nykyä Rainbow Six Extraction ja siitä voi katsoa kaksi uutta kiusoitteluvideota ohesta.

Kuten jo aiemmin tiedettiin, on Rainbow Six Extraction yhteistyön varaan tällä kertaa rakennettu taktinen toimintateos, jossa pelaajia on vastassa alati kehittyvä parasiittimainen muukalaisuhka. Pelin luovana vetäjänä toimiva Patrik Methen kuvailee, kuinka pelaajia odottavat Extractionissa monet erilaiset haasteet, mutta keskeisenä tavoitteena on aina varmistaa, ettei ketään jätetä jälkeen. Pelaajat joutuvatkin aika ajoin päättämään, milloin on syytä painaa toiminnan tuoksinnassa eteenpäin ja milloin on korkea aika vetäytä.

Kunnollisemmin Ubisoftin on määrä esitellä Rainbow Six Extraction tulevana lauantaina 12. kesäkuuta osana Ubisoft Forward -verkkolähetystään. Suomen aikaan show käynnistyy kello 22.00 ja se on seurattavissa muun muassa YouTuben ja Twitchin kautta.

Lisää luettavaa