Rainbow Six Siege -huijaria syytetään Ubisoft Montrealin viimevuotisen panttivankihälytyksen tekemisestä / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Siege -huijaria syytetään Ubisoft Montrealin viimevuotisen panttivankihälytyksen tekemisestä

3.05.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
Ubisoft Montreal, panttivanki, hälytys, swattaus, Rainbow Six Siege, poliisi

Tunnetun Rainbow Six Siege -huijarin uskotaan olevan viimevuotisen Ubisoft Montrealin "swattauksen" taustalla.

Ubisoft Montrealin toimistolla koettiin viime marraskuussa pelottavia hetkiä poliisin saatua ilmoituksen rakennuksessa käynnissä olleesta panttivankitilanteesta. Tilanne ratkesi kaikkien onneksi rauhallisesti, eikä tapauksessa kärsitty henkilövahinkoja. Ranskalaisoikeuden asiakirjojen mukaan tapauksesta on nyt nostettu syyte ranskalaista Rainbow Six Siege -huijaria vastaan. Yanni Ouahiounen epäillään marraskuisen aiheettoman hälytyksen ohella yrittäneen soittaa poliiseja paikalle myös joulukuussa ja tammikuussa, mutta kyseiset ilmoitukset tyrehtyivät poliisin tekemiin tarkistuksiin.

Montrealilaisen La Presse -julkaisun mukaan Ouahioune on saanut Rainbow Six Siegessä pelikieltoa yli 80 kertaa, jonka lisäksi hän on häiriköinyt aikaisemmin myös muita pelaajia. Hän myönsi La Presselle esimerkiksi yrittäneensä vuonna 2017 soittaneensa toista Rainbow Six Siege -pelaajaa koskevan swattauspuhelun. Ouahioune kiistää kuitenkaan olevansa syyllinen Ubisoft Montrealiin kohdistuneisiin puheluihin.

Lähde: Polygon, La Presse

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.