Rainbow Six Siege lupailee pelaajille täyttä hallintaa / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Siege lupailee pelaajille täyttä hallintaa

5.12.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Rainbow Six Siege lupailee pelaajille täyttä hallintaa

Rainbow Six Siege -räiskintäpelistä on saatu maailmalle uusi video, joka esittelee pelin vaikuttavia hallintamahdollisuuksia.

Ubisoftin taktisen toimintapelin luvataan antavan pelaajille mahdollisimman paljon vapauksia hahmon hallinnan suhteen. Rainbow Six Siege ei nojaa purkitettuihin animaatioihin, vaan pelaajat pystyvät esimerkiksi keskeyttämään aikaa vievän linnoitusten rakentelun ampuakseen kimppuun hyökkääviä pahiksia. Ikkunan läpi kapuaminenkaan ei vie hallintaa pelaajien käsistä, vaan tähtääminen, ampuminen, lataaminen ja kranaattien heittäminen on mahdollista periaatteessa tilanteessa kuin tilanteessa. Myös kurkistaminen onnistuu Rainbow Six Siegessä asennosta kuin asennosta, kuten oheinen video esittelee.

Tarkempia yksityiskohtia Rainbow Six Siegen ohjausmekanismeista on luettavissa pelin blogissa. Rainbow Six Siege ilmestyy joskus ensi vuoden aikana.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ohjauksen puolesta siis vaikuttaa vallan mainiolta. Tästä saisi tulla (taas, eikö se ennen niin ollutkin?) standardi. Todella ärsyttävää kun hahmo jää johonkin animaatioon ja sen takia peli menee piloille.

Käyttäjän farcryer2 kuva
farcryer2

Sitten jos tää peli vielä toimisi julkaisussa paremmin kuin on oletettavissa voisin olla jopa iloinen. Pelkään valitettavasti AC:Unity tasoista toimivuutta ensimmäisten 1-3 viikon ajaksi.

Nostoja