Rainbow Six Siege saapuu seuraavan sukupolven konsoleille heti julkaisussa

Alustojen välisen pelituen kera ainakin saman konsolivalmistajan alustojen keskuudessa.

18.2.2020 10:56

Ubisoft on vahvistanut tuovansa suositun taktisen räiskintäpelinsä Rainbow Six Siegen myös seuraavan sukupolven konsoleille, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle, heti julkaisussa.

Pelin ohjaaja Leroy Athanassof paljasti tuoreessa haastattelussa kyseessä olevan uusien konsoleiden julkaisupeli, joskaan ei ymmärrettävistä syistä maininnut sen tarkempaa julkaisupäivää, sillä PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle ei ole annettu vielä julkaisuikkunaa tarkempaa ajankohtaa.

Hän vahvisti samassa yhteydessä konsoliperheiden välisen tuen, joten esimerkiksi PlayStation 4:lle pelin omistavat voivat pelata yhdessä pelin PlayStation 5:lle ostavien kanssa. Kehittäjillä olisi myös halua lisätä peliin alustojen välinen tuki:

– Rakastaisimme kunnollista alustojen välistä pelitukea – päästää Xbox-pelaajat samaan seuranhakuun PlayStation-pelaajien kanssa. Me olemme valmiita tukemaan sitä. Ja toivottavasti tämä toteutuu, sillä kuten sanoin, [alustojen välinen pelituki] on näkyvä trendi alalla, eikä sitä voi estää. Se on vain ajasta kiinni, Athanassof kertoo.

Athanassof paljastaa samaan hengenvetoon haluavansa lisätä peliin myös alustojen väliset tallennukset, jolloin uusia hahmoja ja kosmeettisia esineitä ei tarvitsisi aukaista jokaiselle alustalle erikseen.

Ubisoft julkisti vastikään Rainbow Six Siegen kaksi seuraavaa hahmoa sekä paljasti alkavan viiden kauden tuovan mukanaan yhteensä kuusi uutta operaattoria.

Lähde: Windows Central

Lisää luettavaa