Rainbow Six Siegen beeta myöhästyi aivan julkaisun alla (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Siegen beeta myöhästyi aivan julkaisun alla (päivitetty)

26.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Rainbow Six Siegen beeta myöhästyi aivan julkaisun alla

Päivitys kello 20:25: Ubisoftin mukaan avoimen beetan pitäisi olla nyt toiminnassa.

Alkuperäinen uutinen: Ubisoftin taktinen räiskintä Tom Clancy's Rainbow Six Siege ilmestyy jo ensi viikolla, mutta pelin palvelimet voisivat olla paremmassa jamassa.

Pelin oli määrä siirtyä suljetusta beetajaksostaan kaikille avoimeen beetaan eilen, mutta Ubisoft on nyt joutunut siirtämään avoimen jakson alkua lähitulevaisuuteen palvelinongelmien takia. Viime minuuteilla pelin keskustelufoorumeille naputellun hätäpäivityksen mukaan ongelmia on kohdattu niin pelisessioiden aloittamisessa kuin yhteyksien ylläpidossakin, joten palvelimia joudutaan rukkaamaan jonkin verran ennen avoimen beetan aukeamista.

Ubisoft vakuuttaa päivityksessään paiskivansa töitä hiki hatussa ongelman korjaamiseksi, ja palvelinryppyjen lähde on jo löydetty. Korjauspäivitys saadaan näillä näkymin ensin Xbox Onelle ja sitten PlayStation 4:lle ja pc:lle, ja suljettu beetatestijakso jatkuu taustalla normaalisti. Lisätietoja tilanteesta saadaan näillä näkymin myöhemmin tänä iltapäivänä Suomen aikaa. 

– Olemme varmoja, että valmis peli tulee toimimaan odotetusti, koska ongelma on pian korjattu. Tilanne ei siis vaikuta julkaisuun, Ubisoftin edustaja painottaa foorumiviestissään.

Jo kertaalleen myöhästynyt Tom Clancy's Rainbow Six Siege julkaistaan ensi viikon tiistaina 1. joulukuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle.

Lähde: Ubisoft Forums, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Miksi EA on Yhdysvaltojen surkein firma? [spoiler]Koska Ubisoft on Euroopassa.[/spoiler]

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

"– Olemme varmoja, että valmis peli tulee toimimaan odotetusti, koska ongelma on pian korjattu. Tilanne ei siis vaikuta julkaisuun, Ubisoftin edustaja painottaa foorumiviestissään."

No parasta vaan tossa vaiheessa toivoa ettei vaikuta julkaisuun, kun retailit on lähtenyt tulemaan asiakkaille jo päiviä sitten :D

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Välillä matsi löytyy heti ja välillä ei ollenkaan. Toisinaan taas peli vain jäätyy latausruutuun jolloin peli pitää kokonaan sulkea. Hit detection ja yhteydet toimii vähän sinne päin....perus ubi.