Rainbow Six Siegen kolmas vuosi käynnistyy kokonaan uudella pelitilalla / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Siegen kolmas vuosi käynnistyy kokonaan uudella pelitilalla

20.11.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Ubisoft on paljastanut suunnitelmansa Rainbow Six Siegen kolmannelle vuodelle, joka käynnistyy täysin uusissa merkeissä Operation Chimeran muodossa.

Kolmannen vuoden lisäsisällön käynnistävä Operation Chimera lisää peliin kaksi uutta biovaaratilanteisiin erikoistunutta operaattoria sekä uuden yhteistyöllisen Outbreak-pelimuodon, joka on pelattavissa ilmaiseksi neljän viikon ajan kaikille Rainbow Six Siegen omistajille.

Operation Chimeran tarkempi esittely uusine hahmoineen ja pelimuotoineen saadaan tosin vasta ensi vuonna Six Invitational 2018 -tapahtumassa.

Studio paljasti samassa yhteydessä myös kolmannen vuoden muun lisäsisällön. Neljään ajanjaksoon jaettu kausi kattaa yhteensä kahdeksan uutta operaattoria, Italiaan ja Marokkoon sijoittuvat kartat sekä uudistetun version yhdestä nykyisestä kartasta.

Räiskintäpelin tuorein laajennus, Operation White Noise, saapui juuri testattavaksi testiservereille. Laajennus kattaa yhden uuden kartan sekä kaksi operaattoria, joista julkaistiin uusi traileri.

Rainbow Six Siege on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tässä on kans yksi peli mikä kyllä vaatii ihan hulluna grindaamista, että saa hahmoja auki. Erikois special editionin ostamalla saisi nuo miltei kaikki hahmot kerralla tai sitten maksaa kausikorteista suolaset hinnat tai vielä suolasemmin ostaa renown valuttaa. Hyvä idea ja näin 2-3v jälkeen gameplay toimii myös. harmi että suurinosa ajasta menee renownin grindaamiseen.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus Kaze88

Tässä on kans yksi peli mikä kyllä vaatii ihan hulluna grindaamista, että saa hahmoja auki. Erikois special editionin ostamalla saisi nuo miltei kaikki hahmot kerralla tai sitten maksaa kausikorteista suolaset hinnat tai vielä suolasemmin ostaa renown valuttaa. Hyvä idea ja näin 2-3v jälkeen gameplay toimii myös. harmi että suurinosa ajasta menee renownin grindaamiseen.

Juu jos ostat Starter-paketin, jossa ne operaattorit maksavat ihan törkeästi. Eipä tuolla standardi-versiolla kauaa mene, varsinkin jos sattuu voittamaan ja vielä parempi jos jollain sattuu olemaan boosterit päällä.

Toivon mukaan Ubi ottaa niskasta kiinni ja alkaa oikeasti tulevan vuoden myötä tekemään asioita.

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Sen enempää rahastusmallia kommentoimatta itse ainakin nostan Ubille hattua pelin saamasta tuesta, erityisesti kilpapelipuolella. Helppo ratkaisu olisi ollut heittää hanskat tiskiin jo kauan sitten, mutta siellä oikeasti yritetään saada peli suurten esports-pelien joukkoon.

Käyttäjän Kesisto kuva
Kesisto

Aikoinaan kun tämä peli oli tulossa olin tosi innostunut siitä, koska se näytti SWAT pelien henkiseltä jatkajalta. Tässä videossa on aika hyvin kiteytetty syyt miksi en tullut koskaan ostaneeksi tätä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mukavan erilaista ainakin tuo pelaaminen ja varmasti jokaiselle löytyy jonkinlainen hahmo ja pelityyli.

Pelin maksupuolesta en täysin ole perillä mutta mikäli hahmot voi ostaa myös DLC-tapaan ja edes jollain tapaa järkihintaan, niin en äkkiseltään näe ongelmaa.

Tasapainotuksen sopisi myös olla kohdallaan eli että ei ole mitään "kalliimpi hahmo on tehokkaampi" tms. juttuja.

Haluaako joku muuten tietää, että ostin Anttilan konkurssimyynnistä tuon pelin kympillä ja en ole vieläkään sitä edes testannut?

Käyttäjän Oskari99 kuva
Oskari99

Nyt alkoi pc:llä TTS eli testiserverit, joilla pyritään poistamaan mahdollisimman paljon bugeja lähestyvästä seasonista ja yhdestä mapista löytyi QR koofi, jonka saa viimeisteltyä mapista löytyvien koordinaattien avulla. Sitten kun sijoittaa koodin samasta mapista löytyvälle verkkosivulle saa esille erilaisia tietoja tuosta lähestyvästä zombiepidemiasta (eikä tiedetä onko se terroristien vai sattuman kauppaa). Se on kuitenkin varmaa, että jonkinmoiset tehostetut zombit sieltä on tulossa mexicolaisesta vanhainkodista lähtien.

Nostoja