Rainbow Six Siegen lähestyvä Operation Steel Wave esiteltiin – lisäoperaattorit ja karttamuutokset näyttäytyvät videoilla

Rainbow Six Siegen viidennen vuoden toinen kausi on alkamaisillaan.

18.5.2020 20:38

Rainbow Six Siegen seuraava sisältökausi Operation Steel Wave on esitelty kunnollisemmin. Kesäkuussa käynnistyvä pelin viidennen vuoden toinen vaihe tuo estradille uuden hyökkääjähahmo Acen sekä puolustajaoperaattori Melusin, ja laittaa uuteen uskoon vielä pelin vanhan House-kartan.

Tuoreen Ace-hahmon erikoisuuksia edustaa SELMA-niminen apuväline, joka on heitettävissä niin koville kuin pehmeille pinnoille ja räjäyttää näihin sitten reikiä hitaasti parhaimmillaan kolmivaiheisesti, jos tilaa vain riittää ja sen toimintaa ei keskeytetä. Melusi voi puolestaan asettaa pelialueelle Bansee Sonic Defence -nimisen laitteen, joka automaattisesti aktivoituessaan hidastaa sen lähelle ajautuneita vastustajia ääniaalloilla.

Noin yleisesti puolustajat voivat odottaa käyttöönsä uutta Proximity Alarm -työkalua, joka nimensä mukaisesti alkaa hälyttää, jos sen lähellä liikkuu vihollisia. Muun muassa erilaisia tasapainotuksia ei ole tietysti niitäkään unohdettu. Listan muutoksista löytää lähdelinkistä.

Toiminnassa uudet operaattorit, näiden apuvälineet ja uusitun Housen voi nähdä tuoreilla Rainbow Six Siege -videoilla. Pc:llä tuoretta sisältöä voi myös kokeilla testipalvelimilla 19. toukokuuta alkaen.

Lähde: Rainbow Six Siege (kotisivu)

Lisää luettavaa